Ærø: Demenscentret Søkilden i Ærøskøbing får snart ny leder. Fem har søgt den ledige stilling, hvor der var ansøgningsfrist den 1. marts, og tre er kaldt til samtale. Det fortæller kultur- og socialdirektør i Ærø Kommune Kimma V. Thomsen og tilføjer, at man vil holde samtaler i løbet af kort tid.

Søkilden består ifølge stillingsopslaget af 31 plejeboliger og har 42 ansatte bestående af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, elever og studerende.

Kimma V. Thomsen fortæller også, at kommunen er ved "at være på omgangshøjde", hvad angår sygeplejersker i hjemmeplejen, som i perioder har manglet hænder.

- På nuværende tidspunkt er der to, der er på barsel, og en sygemelding. Vi har mulighed for at lave en intern reorganisering, så vi kan dække ind, indtil de kommer tilbage, siger hun og pointerer, at det er et landsdækkende problem at få besat sygerplejerskestillinger.

Kommunen søger da også stadig sygeplejersker, fremgår det af et stillingsopslag, hvor der er ansøgningsfrist fredag den 9. marts. (ando)

  • Katrine Becher Damkj¾r

    Af:

    Lokalredaktør, Ærø. Jeg er født og opvokset i Allested-Vejle på Midtfyn. Siden har jeg boet i Odense, Frankrig, København, Syrien og Odense igen. Og siden efteråret 2014 har jeg boet med min familie på Ærø. Inden jeg kom til Ærø, arbejdede jeg i godt fire år som freelancejournalist med base i Odense.