Ny leder fundet: Morten Kjerulff ny leder af Ærøs HF

Morten Kjerulff er ny afdelingsleder af HF VUC Ærø. Arkivfoto: Andrea Bisgaard

Ny leder fundet: Morten Kjerulff ny leder af Ærøs HF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nuværende konstituerede leder af HF VUC Ærø er blevet ansat som ny afdelingsleder.

Ærø: HF VUC Fyn har fundet en ny leder til afdelingen på Ærø. Den nye leder bliver Morten Kjerulff, som tiltræder 1. februar. Det skriver HF VUC Fyn i en pressemeddelelse.

Morten Kjerulff har siden november 2017 været konstitueret afdelingsleder på Ærø og var før det underviser i matematik og fysik på afdelingen.

Rektor ved HF & VUC FYN, Stig Holmelund Jarbøl, roser Morten Kjerulff for det arbejde, han allerede har udført som leder.

"Morten har leveret en imponerende indsats i perioden som konstitueret afdelingsleder. Forstander Asger Raahauge Rasmussen og jeg er sikre på, at Morten er den rette person til stillingen. Morten prioriterer samarbejdet med eksterne partnere og har stor flair for arbejdet med den pædagogiske udvikling på afdelingen," udtaler han i pressemeddelelsen.

Flere kandidater har til det sidste været i spil blandt de 15 ansøgere, der var til stillingen.

"Jeg er naturligvis glad for den tillid, der er blevet vist mig, og jeg ser frem til fortsat at være en del af udviklingen her på Ærø, hvor vi arbejder for at skabe et godt miljø for både kursister og medarbejdere," siger den nye leder i pressemeddelelsen og ser blandt andet frem til at fortsætte et nært samarbejde med naboen Marstal Navigationsskole om den tre-årige HF Søfart.

Morten Kjerulff er 43 år og er født og opvokset på Ærø. Han er kandidat i matematik og fysik fra København og er vendt tilbage til øen i 2008, hvor han bor med sin kone Christina Kjerulff og parrets to børn.

Ny leder fundet: Morten Kjerulff ny leder af Ærøs HF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce