Torsdag i den kommende uge bliver navnet på Ærøs kommende kommunaldirektør offentliggjort.

Ærø: Der var ni ansøgere til den ledige stilling som kommunaldirektør på Ærø, og efter en måned med flere runder af ansættelsessamtaler har kommunens indstillingsudvalg nu fundet øens fremtidige kommunaldirektør.

Økonomiudvalget har godkendt indstillingen, og onsdag i den kommende uge er det op til den samlede kommunalbestyrelse at træffe den endelige beslutning.

Først derefter vil navnet på den nyansatte kommunaldirektør blive offentliggjort, oplyser borgmester Jørgen Otto Jørgensen (S).

- Der er fuld diskretion, da vedkommende jo også skal informeres, og det skal behandles på kommunalbestyrelsesmødet. Torsdag kan vi offentliggøre navnet, siger borgmesteren.

Den afgående kommunaldirektør Lars Rud havde sidste arbejdsdag fredag den 16. juni, hvor han takkede af efter 22 år på posten. Lars Rud har ikke været interesseret i at give et afskedsinterview til avisen.

  • Af:

    Journalist på Fyns Amts Avis på Langeland og Ærø. jeg er født og opvokset i Svendborg og har som tidligere dekoratør og fængselsbetjent boet rundt om i landet gennem de sidste 20 år. Jeg er uddannet journalist fra Center for Journalistik, SDU, i 2014. Og jeg skriver bredt om lokale forhold på de to øer.