Ny idrætsformand elsker at hjælpe andre

Lotte Christiansen er ny formand for Rise Skytte- og Idrætsforening. Foto: Andrea Bisgaard

Ny idrætsformand elsker at hjælpe andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lotte Christiansen er blevet valgt som ny formand for Rise Skytte- og Idrætsforening. Hun elsker at hjælpe andre, for til dagligt arbejder hun som lægesekretær i lægehuset i Marstal, og i sin fritid træner hun et seniorhold i idræt.

St. Rise: Rise Skytte- og Idrætsforening (RSI) har fået ny formand. Hun hedder Lotte Christiansen, er 52 år og erstatter Jacob Balslev, som har haft posten i 13 år.

Egentlig var formandsposten ikke noget, som Lotte Christiansen havde gået og drømt om, men hun blev spurgt, og da andre ikke ville tage posten, besluttede hun sig for at gøre det.

- Jeg har jo siddet som næstformand i bestyrelsen i mange år, så der er nok ikke rigtig noget, som kan overraske mig. Det håber jeg da i hvert fald ikke, siger Lotte Christiansen og griner.

Den nye formand glæder sig over det gode samarbejde, som der er på tværs af foreningen.

- Vi har jo alle vores forskellige afdelinger - blandt andet gymnastik, badminton, motionscenter og fodbold - og de har hver deres formænd, hvilket gør, at afdelingerne er stort set selvkørende. Og derudover får jeg stor opbakning fra resten af bestyrelsen, som jeg kender rigtig godt, siger Lotte Christiansen, der har været medlem af RSI i mange år.

- Min datter og jeg har gået til meget gymnastik her, og jeg er nu instruktør sammen med Anni for et hold i senioridræt, fortæller Lotte Christiansen, der er gift med Ole Eriksen, som arbejder for ambulance Syd.

Til dagligt arbejder Lotte Christiansen som lægesekretær i Marstal Lægehus. Det har hun gjort siden 1. september 2017. Tidligere var hun ansat i lægehuset i Ærøskøbing. Hun er uddannet sosu-assistent.

Ny idrætsformand elsker at hjælpe andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce