Lukket punkt om elfærgeprojekt og pressemøde

Elfærgen er igen på den lukkede del af dagsordenen på aftenens kommunalbestyrelsesmøde. Arkivfoto: Andrea Bisgaard

Lukket punkt om elfærgeprojekt og pressemøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ærø: I sidste uge rettede Torben B. Christiansen i et læserbrev her i avisen en skarp kritik af kommunens åbenhed - eller mangel på samme - når det handler om information om beslutninger taget i forbindelse med elfærgeprojektet.

I sit læserbrev spurgte Torben B. Christiansen blandt andet, hvad kriterierne for hemmeligholdelse i kommunale sager var, og dagen efter svarede borgmester Ole Wej Petersen (S) læserbrevskribenten, at der generelt ikke bliver referat fra temamøder, og at punkter der, blandt andet indeholder oplysninger om kommunens kontraktlige forhold til private virksomheder og konkurrenceforhold for private virksomheder altid vil være lukkede indtil det offentlige i samarbejde med virksomheden sammen gør oplysningerne offentlige.

Avisen har ringet til Ole Wej Petersen for at prøve lukketheden af.

På dagsordenen til onsdagens møde i kommunalbestyrelsen er der et punkt 15, der hedder "El-færgeprojekt - Status", kan du fortælle, hvad I skal diskutere under det punkt?

- Nej, det kan jeg ikke. Det er jo fidusen med lukkede dagsordener.

I har forleden indkaldt til et pressemøde på rådhuset torsdag formiddag kl. 10. Er der en forbindelse mellem det, der skal diskuteres onsdag i kommunalbestyrelsen og det pressemøde, I har indkaldt til?

- Det kan man måske foranlediges til at tro, at der kan være.

Lukket punkt om elfærgeprojekt og pressemøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce