Lokalpoliti: Afviser påstand om rockeraktivitet på Ærø

Lokalbetjent på Ærø, Lennart Mogensen afviser, at Hells Angels har en rolle i voldssag i Marstal.

Lokalpoliti: Afviser påstand om rockeraktivitet på Ærø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Under retssagen mod to voldstiltalte fortalte et af deres ofre fra Ærø, at de tiltalte har udgivet sig for at være Hells Angels. Politiet afviser, at der Hells Angels er aktive på Ærø.

Lokalbetjent på Ærø Lennart Mogensen mødte op i byretten i går for at vidne i en sag, som foruden vold og produktion af skunk på Ærø også handler om, at en person i sagen har kørt bil, selv om han har mistet førerretten.

Den person, der var sigtet for ulovligt at have kørt bil, udeblev dog, så sagen kunne ikke afsluttes, efter at den ærøske lokalbetjent havde afgivet sin forklaring.

Det tog ikke meget mere end 10 minutter, før Lennart Mogensen igen kunne rejse sig fra vidneskranken og vende tilbage til Ærø.


Læs mere om sagen her

Derfor hørte han heller ikke, at en mand, som blev overfaldet i oktober sidste år, forklarede, at hans overfaldsmænd i forbindelse med overfaldet havde påstået at repræsentere rockerklubben Hells Angels.

Men på baggrund af netop denne del af voldsofferets vidneudsagn har avisen bedt Lennart Mogensen svare på, om, Hells Angels er aktive på Ærø.

Det afviser han.

- Vi har ikke noget HA-aktivitet her på Ærø, og det har vi heller ikke haft, siger han.

I retten gentog det midaldrende voldsoffer ellers, at han var af den overbevisning, at de to overfaldsmænd er en del af rockermiljøet, og at han derfor ikke tør bo i sit hus. I stedet bor han rundt omkring, forklarede han.

Det ændrer dog ikke ved Lennart Mogensens vurdering af, at Hells Angels ikke er aktive på Ærø.

- Der er mange i de her miljøer, der påstår den slags for at sætte ekstra trumf på deres trusler, siger han.

Claus Olsen fra Advokathuset i Svendborg er forsvarer for den udeblevne mand fra Ærø. Han kan ikke svare på, om hans klient har relationer til rockermiljøet.

- Jeg har ikke talt med min klient før sagen, og da han udeblev, kan jeg ikke svare på hans holdning til den del, oplyser Claus Olsen.

Susanne Bundgaard Geil, der er forsvarer for den tiltalte, der var mødt op i retten, afviser påstanden.

- Min klient er ikke HA'er. Det kan jeg blankt afvise, siger hun om sin klient, som i øvrigt ikke kommenterede påstanden i retten.

Lokalpoliti: Afviser påstand om rockeraktivitet på Ærø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce