Lea og Line skal sælge Ærø: Turist- og Erhvervforeningen har fået to nye medarbejdere

Lea Storm (t.h.) og Line Strandgaard er blevet ansat på Ærø Turist- og Erhvervsforening som henholdsvis kommunikationsmedarbejder og servicemedarbejder. Foto: Andrea Bisgaard

Lea og Line skal sælge Ærø: Turist- og Erhvervforeningen har fået to nye medarbejdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ærø Turist- og Erhvervsforening har ansat to nye medarbejdere, der skal arbejde med kommunikation og service. Lea Storm er tilflytter - men gammel ærøbo - mens Line Strandgaard har boet på Ærø i snart tre år.

Ærø: Turist- og Erhvervsforeningen på havnen i Ærøskøbing har blevet to medarbejdere rigere.

32-årige Lea Storm og 41-årige Line Strandgaard er blevet ansat til at arbejde med kommunikation og service.

Lea Storm er ansat som kommunikationsmedarbejder, og skal blandt andet skal stå for markedsføringen af Ærø på de digitale platforme som Facebook, Instagram, Snapchat og Youtube. Samtidig skal hun skrive nyhedsbreve og designe hjemmeside.

Lea er uddannet cand.mag. i international virksomhedskommunikation på Syddansk Universitet, og i de sidste seks år har hun arbejdet som webansvarlig i Faaborg-Midtfyn Kommune. Hun er opvokset i Marstal, og bor i dag i Søby.

- Jeg er født og opvokset på Ærø, men flyttede fra øen for at gå på gymnasium og universitet. Nu er jeg tilbage, og jeg glæder mig til at komme i gang med mit nye arbejde, siger Lea Storm, der starter i sit nye job den 20. maj.

41-årige Line Strandgaard er ansat som servicemedarbejder, og det bliver hovedsageligt hende, som turisterne møder, når de henvender sig på turistkontoret. Hun startede i sit nye job den 16. april.

- Jeg er meget motiveret for at sælge øen, siger Line Strandgaard, der udover servicedelen også skal arbejde med kommunikation.

Line Strandgaard har boet på Ærø i godt tre år, hvor hun blandt andet stået for det nu lukkede Ærø Børnemuseum. Indtil for nylig har hun været ansat som aktivitetsmedarbejder på plejehjemmet Gilleballehus.

Der var 32 ansøgere til jobbet som kommunikationsmedarbejder, og nogenlunde det samme til servicemedarbejderstillingen, fortæller turist- og erhvervsdirektør Chris Hammeken.

- Vi har valgt at udvide med en medarbejder mere, for yderligere at styrke vores arbejde med erhvervsudvikling og kommunikation om det dygtige erhvervsliv på Ærø - samtidig med, at vi fastholder vores markedsføring af Ærø som feriedestination. Vi har fundet lønkronerne inden for vores nuværende budget. Det skyldes blandt andet, at vores øgede kommunikation via digitale kanaler er billigere end kommunikation via trykte medier, fortæller Chris Hammeken.

Lea og Line skal sælge Ærø: Turist- og Erhvervforeningen har fået to nye medarbejdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce