Kommentar: Derfor flytter vi redaktionen til Marstal

Anders C. Østerby, lokalredaktørBylinebillede.

Kommentar: Derfor flytter vi redaktionen til Marstal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ærø: Udflytning er blevet moderne. Regeringen flytter arbejdspladser til provinsen, og nu vil vi på din lokale avis være med. I uge 48 flytter Fyns Amts Avis nemlig Ærø-redaktionen til Marstal. Fra mandag den 26. til fredag den 30. november holder vi således til på Marstal Bibliotek, hvor du kan finde os i avishjørnet.

Og hvorfor gør vi så det? Jo, det gør vi for at komme lidt mere ud fra redaktionslokalet og forhåbentlig møde nogle flere læsere og få nogle flere tip til gode historier. Vi vil nemlig gerne komme læserne i møde og få en dialog med flere om vores journalistik.

Derfor inviterer vi også til, at man kan komme forbi og få en snak med os i vores midlertidige redaktion blandt bøger, aviser og udlånsskranker. Og derfor er vores redaktionsmøder, som vi holder klokken 9, også åbne den uge, sådan at du kan komme og se, hvad vi snakker om om formiddagen, inden næste døgns journalistik bliver produceret.

Vi vil i det hele taget gerne tættere på vores læsere, og det er den midlertidige redaktion et forsøg på at komme. Du vil måske indvende, at Ærø er så lille et samfund, at vi allerede er tæt nok på. Men det at rykke ud og være fysisk til stede et andet sted end normalt vil alt andet lige give mulighed for, at vi kan møde nogle andre mennesker og dermed få nogle idéer til historier, som vi ikke ville have fået ellers. Og som kan være relevante og væsentlige historier til gavn for vores læsere. Så kom forbi, hvis du har et tip til en god historie eller et interessant menneske, du synes, vi skal tale med.

Vi inviterer også til debatmøde mandag aften. Vi kalder arrangementet "Skyd på avisen", og vi mener det. Kom, hvis der er noget, du er utilfreds med, noget, du undrer dig over eller på anden måde brænder inde med. Så skal vi forsøge at svare på det hele efter bedste evne. Vi er heller ikke for fine til at tage imod ros, hvis en sådan skulle indfinde sig.

Torsdag inviterer vi til endnu et debatmøde, som handler om bosætning. Det går nemlig den forkerte ved med befolkningstallet. Vi inviterer til en konstruktiv debat om, hvad man kan gøre ved det. Det kan du læse mere om senere.

Vi ses i Marstal i næste uge!

Kommentar: Derfor flytter vi redaktionen til Marstal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce