Erik Satie og Edith Piaf i stearinlysenes skær på Søbygård. Den sidste af sommerens klassiske koncerter.

Ærøskøbing: Med lys, kaffe, og kager samt franske chansons og kabaretstemning på scenen afvikles den sidste af sommerens klassiske Søbygaardkoncerter i trikolorens tegn.

Trio Satie spiller på Søbygaard onsdag 13. september klokken 19.30. Trioen har specialiseret sig i musik fra begyndelsen af det 19. århundrede, ikke mindst fra komponisten, poeten, originalen, og spasmageren Erik Satie´s "krøllede" hjerne. Men også tangotoner af Georges Bizet og Ravel samt Edith Piaf-sange er på programmet.

Trio Satie tæller den franske sopran Isabel Piganiol, pianist Ulla Habermann og kontrabassist Lars Malther. Ambitionen er at gøre kompositionerne og lyrikken let tilgængelig og ikke mindst morsom. Trioen spiller forestillinger, kabaretter og koncerter på revyer og teatre. De tre musikere har også introduceret de særlige salon-koncerter hos private værter.

Da der er varslet storm på onsdag, skal vi hilse fra arrangørerne og sige, at porten står åben til Søbygaard og at der kan parkeres på gårdspladsen.

Med Trio Satie slutter sommerens klassiske koncerter på Søbygaard. Søbygaards Venner oplyser, at der afvikles en efterårskoncert søndag 29. oktober klokken 15 med harmonikavirtuosen Lelo Nika og Venner./EXP