Julen er reddet: Conni og Lili holder liv i Eventyrbyens blomsterbutik indtil jul

Conni Sækmose og Lili Hansen holder liv i blomsterbutikken Lilletorv i julemåneden. Foto: Andrea Bisgaard

Julen er reddet: Conni og Lili holder liv i Eventyrbyens blomsterbutik indtil jul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indehaveren af blomsterforretningen Lilletorv i Ærøskøbing har valgt ny karriere, og det betyder, at Ærøskøbing ville have stået uden blomsterforretning i december, hvis det ikke havde været for Conni Sækmose og Lili Hansen, der har sammen har valgt at holde butikken åbent i december. - Vi kunne ikke holde ud, at butikken skulle holde lukket i julemåneden, siger de to midlertidige blomsterhandlere.

Ærøskøbing: For få uger siden valgte ejeren af blomsterforretningen Lilletorv, Bjørg Kiær, at dreje nøglen om, fordi hun gerne vil tilbage til sit gamle fag. Eventyrbyen ville derfor have stået uden eksperter i juledekorationer, brudebuketter og friske julebuketter, hvis det ikke havde været for Conni Sækmose og Lili Hansen, som sammen har besluttet at føre forretningen videre indtil den 22. december.

- Vi kunne ikke holde tanke ud, at Ærøskøbing skulle stå uden blomsterbutik i julemåneden. Det ville blive sådan et trist og mørkt hjørne, og derfor har vi valgt at føre forretningen videre i tre uger, fortæller Conni Sækmose, der er indehaver af Tøjshoppen få meter fra blomsterforretningen og som derfor ikke har tid til selv at stå bag disken i blomsterforretningen. Det har Lili Hansen i øvrigt heller ikke.

- Butikken har tre ansatte, og det er dem, der fører butikken videre i december. Vi betaler bare deres løn og indkøber blomster, og så klarer de resten, siger Conni Sækmose.

Lili Hansen, der sammen med sin mand ejer og driver cafeen og pensionatet På Torvet, fortæller, at hverken hun eller Conni regner med at tjene på blomstereventyret.

- Nej, vi regner bestemt ikke med at få noget økonomisk ud af det. Hvis bare det går i nul, så er vi glade. Og hvis det bliver en udgift, så er der ikke noget at gøre ved det. Vi kunne bare ikke holde ud, at butikken skulle holde lukket i december, siger Lili Hansen, der håber, at butikken snart vil få en ny ejer.

- Det er jo en god, lille forretning, så jeg håber meget, at der snart kommer en, som vil overtage butikken, siger hun. 

Julen er reddet: Conni og Lili holder liv i Eventyrbyens blomsterbutik indtil jul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce