Sydfyn: Til februar uddeles Den Sydfynske Initiativpris for femte gang, og du kan være med til at bestemme, hvem der skal have prisen. Nu og indtil mandag den 8. januar kan du nemlig indstille alle de gode initiativer fra Sydfyn, Langeland, Ærø og øerne midt imellem til prisen, hvor vinderen løber med prisen og 30.000 kroner.

Du kan indstille den lokale foreningsleder, en virksomhed, en hel forening eller en ildsjæl, som, du synes, gør den forskel for lokalsamfundet.

Prisen, som uddeles på Fyns Amts Avis' fødselsdag, blev i 2017 uddelt på Ærø, fordi den året før gik til Oprøret fra udkanten. I 2018 uddeles den på langeland, fordi vinderen i år var Medicinhaverne ved Tranekær Slot. Blandt de nominerede var i øvrigt det ærøske rederi Ærøexpressen.

Du kan sende dit forslag med en begrundelse til adressen initiativ@faa.dk
eller med almindeligt brev til Fyns Amts Avis, Sankt Nicolai Gade 3, 5700 Svendborg, mærket Initiativpris 2018. (ando)

  • Katrine Becher Damkj¾r

    Af:

    Lokalredaktør, Ærø. Jeg er født og opvokset i Allested-Vejle på Midtfyn. Siden har jeg boet i Odense, Frankrig, København, Syrien og Odense igen. Og siden efteråret 2014 har jeg boet med min familie på Ærø. Inden jeg kom til Ærø, arbejdede jeg i godt fire år som freelancejournalist med base i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Den Sydfynske Initiativpris: Indstil en lokal ildsjæl, der fortjener 30.000 kroner

Den Sydfynske Initiativpris: Indstil en lokal ildsjæl, der fortjener 30.000 kroner

Foreløbig to langelandske kandidater til initiativpris

Foreløbig to langelandske kandidater til initiativpris

Initiativpris 2018: Carl, Laurits og Ærøexpressen indstillet til pris