Hvem havde Eva en flirt med i 1971?: Anders er på jagt efter sin biologiske far

Anders leder efter sin biologiske far. Hans mor, Eva Høxbro Kusk, boede oven på Kopa Radio, Kongensgade 31 i Marstal. Foto: Anders C. Østerby

Hvem havde Eva en flirt med i 1971?: Anders er på jagt efter sin biologiske far

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anders Høxbro Rold er søn af Eva Høxbro Kusk, som boede i Marstal, og nu leder han efter sin biologiske far.

(Opdateret klokken 12.45 med Anders Høxbro Rolds fulde navn)

Marstal: Mennesker mødes, sød musik opstår, og af og til resulterer det i et barn. Nogle gange, uden at man bagefter ved, hvem der er far.

Sådan er det for Anders Høxbro Rold. Han leder, i samarbejde med tv-produktionsselskabet "Must", efter oplysninger, der kan lede ham til hans biologiske far.

Anders Høxbro Rold er fra 1972 og har hele livet troet, at den mand, han har kaldt sin far, er hans biologiske far, men nej.

Anders' mor, Eva Høxbro Kusk, lever ikke mere. Hun boede i Marstal, da hun blev gravid med Anders, skriver produktionsselskabet, som er i gang med research til et program, som efter planen skal vises på dansk tv i løbet af året.

"Must" søger personer, som ved noget om, hvem Eva havde en flirt med i 1971. Samt folk, der gik på Marstal Navigationsskole i maj-juni 1971.

Men alle oplysninger, der kan opklare faderskabet, modtages med glæde, og "Must", lover fuld diskretion og anonymitet.

Udover at Anders har brug for at vide, hvem hans biologiske far er, vil det kunne hjælpe hans søn, der lever med smerter på grund af en ukendt hoftesygdom, som måske er arvelig.

Anders Høxbro Rold slog i oktober 2017 et opslag op i Facebookgruppen Oplev mit Ærø, som gik mere eller mindre viralt, hvor han efterlyste sin biologiske far. Opslaget har fået mere end 1800 delinger, og han blev efterfølgende kontaktet af produktionsselskabet.

Anders Høxbro Rold henviser til produktionsselskabet for uddybende kommentarer.

Hvis du ved noget, kan du kontakte tilrettelægger Maria Holst på mail-adressen maria@mu.st eller telefon 21 63 75 31. /EXP/ANDO/DAKO

Efterlysning fra oktober 2017 i Facebookgruppen Oplev mit Ærø
Er du min far ?

I januar 1972 kom jeg til verden på Ærø, som den mellemste af en børneflok på 3, med storebror og lillesøster.Mine forældre Eva og Ole Kusk boede på dette tidspunkt i Marstal på Ærø.


Først i et lille lejet hus i Buegade og senerehen på Skonnertvej, hvor de også boede, da de blev skilt. Manden, som jeg hele mit liv har troet, var min far, Ole, var under uddannelse på navigationsskolen og min mor Eva fortrinsvis hjemmegående.


Min mor gik desværre bort i 2013, men Ole lever heldigvis stadig i bedste velgående. Igennem de sidst ca. 15 år har jeg gået med en underlig fornemmelse af ikke kende mine tilhørsforhold uden dog at kunne komme det nærmere.


Det har altid ”kun” været en følelse.For 3 mdr. siden blev det dog af andre årsager nødvendigt for mig at kende mit genetiske ophav, og min søster og jeg fik lavet en dna søskende-test.


Denne viste sig at være negativ, og min fornemmelse gennem de senere år blev pludselig en barsk realitet. Jeg er ikke biologisk søn af Ole Kusk.


Min søn på 13 år kæmper med en sjælden hoftesygdom, der delvis har sat ham i kørestol indtil nu! Vi skal i den forbindelse igennem et forløb af gentest for sjældne sygdomme. Derfor er det vigtigt for mig at få kendskab til min oprindelse for at få klarlagt, om denne sjældne sygdom kan komme fra mig.


Efter massiv søgning, snak med mine forældres gamle venner og bekendte, er det desværre ikke lykkedes at klarlagt hvem min far er!Måske kendte du mine forældre? Måske er du den ven/veninde, min mor fortalte om sit sidespring?Måske festede du med min mor i foråret 1971 og kender til et forhold, der kunne have resulteret i min ankomst i 1972?


Måske er det lige din oplysning jeg brug for, så vi kan komme videre i vores lille familie? Har du oplysninger eller kender nogle der kunne have oplysninger, store som små, garanterer jeg selvfølgelig 100 % diskretion !!Det er vigtigt for mig at understrege, at min biologiske far ikke skal ”frygte” at hele verden får kendskab til hans person.


Ej heller leder jeg efter en far, da jeg allerede har en, jeg holder usigeligt meget af. Men måske er der i generne mulighed for at finde et svar, der kan hjælpe min søn, der i allerhøjeste grad har brug for hjælp.


Måske kan vi finde et svar og en løsning.Dette opslag må selvfølgelig gerne deles, så det kan komme så bredt ud som muligt.Tak fordi du brugte din tid på dette opslag.MvhAnders Høxbro Rold (Kusk)

Hvem havde Eva en flirt med i 1971?: Anders er på jagt efter sin biologiske far

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce