Hærværk med lort: Politiet beder om hjælp

Onsdag aften har en eller flere ukendte hærværksmænd smurt lort på gulvet på et af havnetoiletterne i Ærøskøbing.
Foto: Anders C. Østerby

Hærværk med lort: Politiet beder om hjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

12 gange de seneste to måneder har nogen smurt lort og kage på havnetoiletterne i Ærøskøbing.

Det stinker umiskendeligt og uudholdeligt af lort, da havneassistent Kjeld Andersen låser døren op til toilettet på havnen i Ærøskøbing.

Lort er smurt ud over gulvet med gulvsvaberen. På det modsatte toilet mødes vi af et lignende syn, her blot med roulade som redskab i stedet for afføring.

Det er ikke første gang, det sker. Faktisk er det 12. gang på to måneder, at der har været lort og/eller kage smurt på gulve og vægge på toiletterne. Derfor beder politiet nu om hjælp fra offentligheden.

- Jeg tror, alle er enige om, at det her er for meget. Men vi skal have hjælp. Nogen må ligge inde med noget viden, siger lokalbetjent Morten Aunsborg.

Ring 114

Morten Aunsborg oplyser, at hærværket er sket før klokken 20.30 onsdag aften. Vidner på stedet, nogle sejlere, skulle bruge toiletterne på det tidspunkt, og da var det sket.

Det samme skete den 2. september og før det altså ti gange tidligere. Det får Morten Aunsborg til at mene, at det må være nogen med tilknytning til Ærø, der har gjort det. Politiet efterforsker nu sagen, men håber på hjælp fra borgerne.

- Hvis nogen sidder inde med noget viden, skal de bare ringe 114 og spørge efter lokalbetjent Morten, siger han.

Hærværk med lort: Politiet beder om hjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce