Grundlovsforhør: Mand sigtet for dødsvold i Søby

En mand fra Søby blev onsdag eftermidag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Svendbrog sigtet for dødsvold. Foto: Rasmus Henriksen

Grundlovsforhør: Mand sigtet for dødsvold i Søby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mand fra Søby er ved retten i Svendborg blevet sigtet for at have banket en anden mand så voldsomt, at han døde af det.

Opdateret kl. 15.15

Søby/Svendborg: Iført sort joggingtøj og et par sorte Mao-sutter satte en 57-årig mand sig klokken 13.41 på stolen midt i retslokale 2 i Retten i Svendborg til et grundlovsforhør.

Efter anklagerens begæring valgte dommeren kort efter grundlovsforhørets start at lukke dørene af hensyn til den videre efterforskning, men inden dørene blev smækket i, læste anklager Brian Dybdahl sigtelsen op.

Af den fremgik det, at manden er sigtet efter straffelovens paragraf 245 stk. 1 jf. 246 - i almindelig tale paragraffen der omhandler grov vold med døden til følge - for mandag 13. maj omkring klokken 20 på adressen Langebro 1 i Søby at have tildelt en anden mand så mange slag i ansigtet og at have slået mandens hoved ind i en væg flere gange med en sådan kraft, at han dagen efter afgik ved døden.

Manden blev anholdt tirsdag aften klokken 18.

Politiet vil på nuværende tidspunkt ikke udelukke, at der kan have været flere andre - muligvis medgerningsmænd - til stede på adressen, da overfaldet skete. Og da man i den forbindelse endnu ikke har talt med alle dem, man gerne vil, valgte man at lukke dørene.

Dommeren valgte under grundlovsforhøret at varetægtsfængsle manden i indtil videre fire uger, for at han ikke kan have mulighed for at påvirke efterforskningen.

Den 57-årige mand nægtede sig skyldig i sigtelsen og ville heller ikke udtale sig under grundlovsforhøret, men kærede ikke fængslingen.

Grundlovsforhør: Mand sigtet for dødsvold i Søby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce