Næste sommer kommer der pizzaer på menuen, når Fru Berg åbner restaurant i Marstal Sejlklub. Desiré Berg, som driver restauranten Fru Berg på Marstal Havn, har forpagtet sejlklubben tre måneder.

Marstal: Rygende varme pizzaer og italiensk is fra Kastbergs Gourmet Is er på menuen, når Desiré Berg i sommeren 2018 åbner en restaurant i Marstal Sejlklub.

Lokalerne i sejlklubben har tidligere været forpagtet ud i sommermånederne til forskellige restauratører, men i sommeren 2017 lykkedes det ikke at finde en forpagter, og derfor stod lokalerne tomme. Det kommer ikke til at ske i 2018, hvor Desiré Berg flytter ind med personale og pizzaovn.

- Jeg har tænkt på det tidligere, men har ikke kastet mig ud i det, fordi jeg har haft så meget at se til hos Fru Berg. Men nu prøver jeg, og konceptet bliver, at jeg skal have ansat en rigtig dygtig pizzaiolo (en person, som er uddannet i Italien til at bage pizzaer, red.) og nogle dygtige unge mennesker til at servere. Jeg kommer ikke selv til at stå der, da jeg jo også driver Fru Berg, fortæller Desiré Berg.

Rigtig mange ærøboer husker sikkert italieneren Marcello Frederico, som igennem mange år forpagtede sejlklubben i sommermånederne og drevet pizzarestaurant derfra. Han valgte at gå på pension i 2015, og Desiré Berg fortæller, at hendes pizzarestaurant bliver af nogenlunde samme koncept som da Marcello drev det.

- Jeg har talt mange gange med Marcello om det, og jeg synes også, at jeg har fundet frem til et godt koncept. Der kommer ikke til at ske ret mange forandringer i forhold til da Marcello drev stedet. Menukortet vil få et udvalg af fantastiske pizzaer, som vil kunne købes for cirka 100 kroner, og til dessert får vi et stort udvalg af virkelig god is, som også vil blive solgt fra ishuset ved Fru Berg, fortæller Desiré Berg, der regner med, at der også vil blive solgt pizzaer ud af huset.

- Vi ved alle, hvordan det er komme i havn sent på eftermiddagen og være træt. Og vi ved også godt, hvor dyrt det er at gå op og fylde en indkøbskurv. Så jeg satser da på, at vi også skal levere pizzaer ud af huset til lystsejlere og andre, som gerne vil have deres pizzaer med hjem, siger Desiré Berg.

Restauranten holder åbent i juni, juli og august 2018.

  • Af: