Ærø: - Nu må foreningerne altså godt oppe sig lidt, siger Claus Nielsen, der er formand for Frivilligcenter Ærø og er i gang med at lave en bog om øens foreninger. 

- Vi har et digitalt register over øens foreninger, men vi vil også gerne lave en bog, hvor øens foreninger har mulighed for at præsentere sig selv. For udefrakommende kan det nemlig være svært at finde ud af, hvilke foreninger der er på øen, og hvor man kan finde dem henne, siger Claus Nielsen, der hele to gange har skrevet til øens mange foreningsformænd og opfordret dem til at sende en beskrivelse og nogle billeder af deres foreninger til Frivlligcenter Ærø. Men indtil videre er det kun omkring 40, der har sat sig til computeren og svaret Claus Nielsen.

- Det koster ikke noget at være med i den nye guide. Det eneste, de skal gøre, er at bruge en smule tid på at skrive lidt om deres forening, forklarer han.

Bogen skal finansieres af reklameindtægter, og Claus Nielsen håber, at den nye bog kan være på gaden i løbet af efteråret.

- Men det afhænger jo af, hvor mange foreninger der får taget sig sammen og skrevet lidt om sig selv, siger Claus Nielsen med løftet pegefinger.

Foreningerne skal sende deres selvportrætter samt billeder til frivilligcenteraeroe@gmail.com. (ANBI)  

  • Af: