Fredag blev de gift: Lørdag blev de fængslet


Fredag blev de gift: Lørdag blev de fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

  • Fire personer blev fredag anholdt og sigtet for blandt andet dokumentfalsk i forbindelse med vielser på Ærø.
  • Lørdag erkendte to sig skyldige og blev idømt fængsel, mens to nægtede sig skyldige i menneskesmugling. De blev varetægtsfængslet i fire uger.

Syv personer blev fredag middag anholdt af Fyns Politi, da de ankom med færgen fra Ærø til Svendborg. De syv personer, som alle har adresse i Tyskland, havde ifølge politiets oplysninger været på Ærø, hvor flere af dem ville giftes.

Tre af de syv anholdte, som ifølge politiet alle har østeuropæiske navne, blev senere løsladt, men de fire andre anholdte blev lørdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense, hvor de blandt andet var sigtet for dokumentfalsk.

Søndag morgen oplyser Fyns Politi, at dommeren i Retten i Odense valgte at varetægtsfængsle to af de anholdte - en mand og en yngre kvinde - på en begrundet mistanke om menneskesmugling. De nægtede sig begge skyldige, men blev fængslet i fire uger, oplyser anklager Annette Korsgaard.

De to andre anholdte, begge mænd, erkendte sig skyldige i dokumentfalsk og ulovlig indrejse og blev idømt straksdomme på 50 dages fængsel.

16. januar blev to udenlandske brudepar anholdt på vielseskontoret i Ærøskøbing, da politiet foretog en stikprøvekontrol.

En tunesisk mand og en tysk kvinde forsøgte ifølge politiet at blive viet på falske papirer, mens en albansk mand, der ville giftes med en tysk kvinde, havde ulovligt ophold i Schengen-landene. Den tunesiske mand blev efterfølgende varetægtsfængslet i fire uger.

Fredag blev de gift: Lørdag blev de fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce