Forældregruppe jubler: Legeplads sikret i Skovby


Forældregruppe jubler: Legeplads sikret i Skovby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kultur- og socialudvalget godkendte mandag et tilskud på 14.100 kroner til faldunderlag til legepladsen i Skovby. Forældregruppe jubler.

Skovby: Legepladsen i Skovby får højst sandsynlig lov til at bestå mange år endnu, da kommunen netop har godkendt et tilskud på 14.100 kroner til et faldunderlag.

Legepladsen er drevet af forældregruppen, Skåb'folket, som har finansieret og vedligeholder alle legeredskaberne. Under et af kommunens årlige legepladstilsyn blev det påpeget, at legepladsen manglede et faldunderlag under gynger og svævebanen. Det var ikke muligt for forældregruppen at finansiere underlaget selv, så fra Skåb'folkets side er man lettet. Det manglende faldunderlag har været en brist på sikkerheden, og i tilfælde af uheld ville forældregruppen stå med ansvaret.

- Vi er super glade for, at kommunen har hjulpet os med det faldunderlag, fortæller Jørgen Fladegård Jensen og fortsætter:

- Det har betydet så meget, at hvis ikke vi kunne få de midler, måtte vi vurdere, om legepladsen helt skulle nedmonteres. Ansvaret ville vi ikke kunne bære som beboere.

For børn og cykelturister

Det er første gang, at legepladsen i Skovby modtager støtte fra Kulturpuljen.

Legepladsen blev etableret af Skovbys beboere for over 30 år siden, og lige fra starten har beboerne selv stået for finansiering og vedligehold gennem deres fælles økonomi. Kommunen har sidenhen opsat et "primitivt toilet", og står for at slå græsset på pladsen.

Pladsen bliver flittigt brugt at de lokale børn, men også af øens mange turister, især cykelturister. Derfor er man fra Skåb'folkets side godt tilfredse med Kultur- og socialudvalgets beslutning om at spytte i kassen, fortæller Jørgen Fladegård Jensen:

- Det betyder, at vi stadig har en etableret legeplads, der kan blive holdt up-to-date af os i Skovby.

Forældregruppe jubler: Legeplads sikret i Skovby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce