Marstal Værft har travlt i øjeblikket, og derfor bliver flydedokken ikke flyttet lige foreløbig, fortæller driftleder Poul Sækmose. Det var ellers planen, at dokken skulle slæbes til Svendborg i slutningen af august.

Marstal: Det er travlt på Marstal Værft i øjeblikket, og derfor trækker det ud med at få flyttet flydedokken til Svendborg.

Det fortæller Poul Sækmose, der er driftleder på Marstal Værft.

Værftet har ellers kørt med underskud i flere år, og det har fået værftets direktør Cai Larsen fra Petersen og Sørensen Motorværksted A/S i Svendborg til at træffe beslutningen om, at flydedokken skal slæbes til Svendborg, hvor den skal ligge side om side med firmaets anden flydedok.

Men flytningen af dokken skal først ske, når der ikke er mere at lave på Marstal Værft - og det er der altså stadig ifølge Poul Sækmose.

- Du kan godt skrive, at vi har godt at lave for øjeblikket. Og vi har taget opgaver ind i både september og hen i november, så jeg regner ikke med, at dokken bliver flyttet lige foreløbig, siger Poul Sækmose.

Torsdag aften afholdes der møde om Marstal Havns fremtid på Eriksens Værft klokken 19. Mødet er sat i stand efter at det kom frem, at flydedokken skal flyttes og at aktiviteterne på værftet skal sættes ned på laveste blus. Mødet er arrangeret af Ærø Turist- og Erhvervsforening, og alle er velkommen. Tilmelding skal ske på post@arre.dk eller 62521300.

  • Af: