Fint resultat af hittegodsauktion


Fint resultat af hittegodsauktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ÆRØSKØBING: Selv om der var færre mennesker til årets hittegodsauktion, som fandt sted i torsdags, end de foregående år, fejlede de fremmødtes lyst til at byde ingenting. Der var noget for enhver på auktionen, som ud over de obligatoriske herreløse cykler, også bød på ure, kameraer og en enkelt jolle. De i alt 38 stykker hittegods løb op i 8890 kroner i bud.

Åbent Hus på fritidshjem

MARSTAL: Marstal fritidshjem er langt om længe kommet på plads i sine nye lokaler i den tidligere tandklinik Toftebo på Møllevejen 40 i Marstal. Mandag den 22. oktober kunne fritidshjemmet for første gang byde børnene velkommen i de nye lokaler, og nu vil fritidshjemmet gerne vise de nye lokaler frem for andre nysgerrige. De inviterer derfor alle til åbent hus i morgen kl. 13-15.

Fredag 26. oktober kl 13-15: Åbent Hus på Marstal Fritidshjem, Møllevejen 40, Marstal

Gratis oplevelser på højskole

ÆRØSKØBING: Ærø Folkehøjskole åbner lørdag dørene, så elevernes familie og venner kan opleve højskolen, og eleverne kan vise, hvad de har fået ud af deres ophold på Ærø indtil nu. Men det er ikke kun venner og familie, der kan se, hvor dygtige eleverne er blevet, for kl. 20 åbnes dørene for byens borgere og andre, som har lyst til at se teater og koncert. Halvvejs-forestillingen byder først på teater, hvor teaterlinjen opfører den skøre og skæve teaterforestilling »You're a mad man, Charlie Brown« om den sindssyge Charlie Brown. Herefter er der koncert først med skolens elektroniske linje, og derefter er det skolens musik- og sanglinjer, som blænder op for en bred vifte af danse- og festvenlig musik, som de har øvet sig på i første del af deres højskoleophold. Der sluttes af med en fest. Arrangementet er gratis, og alle er velkomne.

Ærø Folkehøjskole lørdag 27. oktober kl 20

Lille interesse for gammel rutebilstation

MARSTAL: Selv om forhåndsinteressen ifølge kommunens tekniske afdeling ellers havde været velvoksen, kastede den netop overståede udbudsrunde på den tidligere rutebilstation i Marstal kun et enkelt bud af sig. Lokalplanen, som bygningen tæt ved færgelejet er omfattet af, blev tidligere på efteråret justeret, så der blev åbnet mulighed for at drive andet end maritimt erhverv fra lokalerne. Dermed håbede man fra teknik- og havneudvalget at åbne for, at flere kunne byde ind - et ønske, der altså ikke blev indfriet. Hvor stort det indkomne bud har været, kan teknisk afdeling ikke løfte sløret for, men bygningerne var ved udbudsrunden påhæftet en mindstepris på 550.000 kroner.

Ny kirketjener fundet

MARSTAL: Marstal Kirkes søgen efter en ny kirketjener er endt, og i det ti mand store ansøgerfelt faldt valget på Helge Nygaard Hansen. Den nye kirketjeners første arbejdsdag bliver 1. november.

Fint resultat af hittegodsauktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce