Fem ø-firmaer fik en ministerkurv: Ministerbesøg aflyst

Nu forhenværende erhvervsminister med projektleder ved Søby Havn Rico Boye Jensen (til højre). Foto: Anders C. Østerby

Fem ø-firmaer fik en ministerkurv: Ministerbesøg aflyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem ærøske virksomheder må undvære planlagt ministerbesøg på mandag efter erhvervsminister Brian Mikkelsen pludselige exit fra dansk politik.

Ærø: Den kommende mandag stod indtil kl. 16 onsdag eftermiddag i ministerbesøgets tegn på Ærø, hvor erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) skulle have lagt vejen omkring en række af kommunens større og mindre virksomheder.

Men efter den konservative profil midt på eftermiddagen onsdag sprængte bomben at han forlod regeringen til fordel for en stilling som direktør i brancheorganisationen Dansk Erhverv, blev de planer sat på stand-by.

- Det er jo spillets regler, at den her slags pludselig kan ske, og vi har heldigvis mange andre venner inde i Folketinget. Vi har været udsat for det, der var meget værre. Det her er jo vilkårene, lyder det med et måske lettere skuffet skuldertræk fra projektleder ved Søby Havn Rico Boye Jensen, der har været med til at planlægge nu eksministrens besøg på Ærø.

Brian Mikkelsen skulle under sit besøg på Ærø, udover Søby Havn, have besøgt Motorfabrikken Marstal, Marstal Navigationsskole, Rise Bryggeri og Hattesens Konfektfabrik.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har endnu ikke udpeget en ny til posten, og Rico Boye Jensen anser det ikke for sandsynligt, at hvem end der bliver udpeget ser det som sin hellige pligt at overholde mandagens besøgsaftale på Ærø.

- Det er fair nok, at man lige skal bruge den første tid til at sætte sig ind i jobbet og ikke på at besøge os, men vi inviterer igen, og så er der måske et begrundet håb for, at der bliver arrangeret et nyt besøg i den nærmeste fremtid, siger Rico Boye Jensen

Fem ø-firmaer fik en ministerkurv: Ministerbesøg aflyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce