Familien Kromann på vej til EM i Holland

Erik Kromann er sammen med sin familie på vej til Holland for at se finalen i EM. Arkivfoto: Anders C. Østerby

Familien Kromann på vej til EM i Holland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den ærøske del af landsholdstræner Nils Nielsens familie er netop nu på vej i bil til Holland, hvor der er i aften spilles EM-finale i fodbold for kvinder

Ærø/Holland: Erik Kromann, leder af Marstal Søfartsmuseum og adoptivfar til landsholdstræner Nils Nielsen, tog søndag morgen færgen fra Ærø, for at kunne være med til den store EM-finale i Holland.

- Vi rejser over Svendborg, fordi vi skal hente min søn Hans og hans veninde i Odense, fortæller Erik Kromann, der med sig i bilen også har sin datter Sara, sin kæreste Benthe og Benthes søn Thomas.

Erik Kromann er normalt ikke den store fodbold-fan, men han har fulgt sin adoptivsøn Nils' arbejde tæt, og var blandt andet med, da kvindelandsholdet slog svenskerne sidste år. Den kamp blev spillet i Viborg.

- Ellers er det ikke meget fodbold, jeg får set. Jeg kommer på stadion i Marstal ind imellem, men det er ligeså meget for at få en pølse og høre nogle kloge betragtninger fra sidelinjen om blandt andet dommerens uduelighed, fortæller Erik Kromann.

Hvis Danmark vinder guld i aften mod Holland, har Erik Kromann forbedret en lille overraskelse.

- Det ville være fornøjeligt, hvis de vandt, og det er klart, at jeg har pakket lidt ærøsk proviant med i tasken i form af Riga, siger Erik Kromann.

Familien Kromann vender næserne hjem mod Ærø mandag morgen.

Familien Kromann på vej til EM i Holland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce