Efter halvanden måned i jobbet: Campingbestyrer siger op

Torben Rolighed har efter halvanden måned i jobbet sagt op som bestyrer af Marstal og Ærøskøbing Camping. Foto: Andrea Bisgaard

Efter halvanden måned i jobbet: Campingbestyrer siger op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torben Rolighed, der 1. januar blev ansat som ny bestyrer af Marstal og Ærøskøbing Camping, har sagt sig job op af personlige årsager. Ny bestyrer bliver Anders Nilson, som siden 2015 og frem til årsskiftet har bestyret Marstal Camping.

Ærø: - Jeg er meget ked af det overfor kommunen. Jeg kan ikke være det bekendt, for jeg havde lovet dem, at jeg nok skulle klare det. Så er det ærgrer mig virkelig, at jeg må sige op.

Sådan siger Torben Rolighed, der har været ansat som bestyrer af Marstal og Ærøskøbing Camping siden 1. januar.

Kun halvanden måned inde i jobbet har han valgt at sige op. Hvorfor vil han ikke fortælle.

- Jeg har været nødt til at sige op af personlige årsager. Det er skide ærgerligt, for jeg holder rigtig meget af Ærø, men det går bare ikke, siger Torben Rolighed og tilføjer, at han og hustruen nu har planer om at flytte hjem til deres hus i Løgstør.

- Vi har boet på Ærøskøbing Camping, siden vi kom hertil, så det bliver ikke svært at flytte tilbage til vores hus i Løgstør, siger han.

Torben Rolighed har tidligere drevet Tranum Klit Camping i Nordjylland, men måtte stoppe, fordi Naturstyrelsen, som ejer Tranum Klit Camping, valgte at lukke pladsen.

- Det her er "change of plans"

Kirsten Johansen, der er direktør for teknisk afdeling i Ærø Kommune, ærgrer sig over, at Torben Rolighed har sagt op.

- Det er absolut ikke en ønskesituation, men han ville tilbage til Jylland og stopper den 28. februar. Vi har aftalt med Anders Nilson, at han tager over, og vi har lavet en kontrakt med ham som løber frem til 1. december 2019, fortæller Kirsten Johansen.

I har haft stillingen slået op to gange, og du har tidligere sagt, at Anders Nilson ikke var den rette til jobbet. Hvorfor er han det så nu?

- Jamen, man kan sige, at det her er "change of plans". De to kan noget forskelligt, og nu da Torben har sagt op, har vi valgt at ansætte Anders i stedet.

Der er forskel på at drive en og to campingpladser. Hvordan ser Anders Nilsons jobskrivelse nu ud?

- Anders skal tage over fra Torben. Det vil sige, at han skal sætte et hold og sørge for, at begge pladser bliver passet, siger hun.

Anders Nilson er glad for at vende tilbage til jobbet, og får nu travlt med at gøre pladserne klar.

- Jeg skal mødes med Torben på fredag (den 23. februar, red.) for at få en overlevering. Og så skal jeg ellers bare i gang, siger han.

- Jeg har mavepine over det

Peter Bjørn Hviid, der arrangerer tuk-tuk-træf på Ærø, er ærgerlig over forløbet.

- Jeg går faktisk og har lidt mavepine over det lige nu. Jeg har brugt 30-40 timer mere, end jeg plejer, på at arrangere træffet, og alt er ikke på plads endnu. Jeg ved, at der er lavet dobbeltbookinger i den weekend, hvor tuk-tuk-træffet afholdes, og jeg er nervøs for, om vores tyske venner får de hytter, som de reserverede sidste sommer, siger Peter Bjørn Hviid.

Tuk-tuk-træffet afholdes 1.-3. juni, og indtil videre er 60 køretøjer og cirka 70 personer tilmeldt træffet. Træfdeltagerne bor på Ærøskøbing Camping.

Efter halvanden måned i jobbet: Campingbestyrer siger op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce