Opdateret tirsdag den 20. marts kl. 13.55 med aflysning onsdag den 21.

Søby: M/F Skjoldnæs, som netop har været i dok i Svendborg, måtte aflyse to dobbeltture fra Søby til Faaborg tirsdag på grund af tekniske problemer.

Det var afgangene 6.50 og 10.25 fra Søby, der blev aflyst, og færgedirektør Keld Møller fortæller, at det skyldtes motorproblemer. I toppen af motoren sidder nogle dysser og stødstænger, og det er dem, der enten skal repareres eller udskiftes, fortæller han.

- Det er noget, der lige er blevet udskiftet i dokken, og derfor kan der være en fejl i det, siger Keld Møller, uden at han dog endnu kan sige, præcis hvad årsagen til fejlen var.

Fejlen kunne dog repareres med det samme, og færgen var i drift igen 12.55.

Skjoldnæs er i øvrigt også aflyst onsdag den 21. kl. 10.25 og 11.40 på grund af fornyelsessyn med Søfartsstyrelsen, skriver Ærøfærgerne på sin hjemmeside. (ANDO)

  • Katrine Becher Damkj¾r

    Af:

    Lokalredaktør, Ærø. Jeg er født og opvokset i Allested-Vejle på Midtfyn. Siden har jeg boet i Odense, Frankrig, København, Syrien og Odense igen. Og siden efteråret 2014 har jeg boet med min familie på Ærø. Inden jeg kom til Ærø, arbejdede jeg i godt fire år som freelancejournalist med base i Odense.