Marstal: Et genhør med "Hammer hammer fedt", en tur til søs fra Færøerne og medvind på cykelstierne og helt ind i Folketinget.

Det er nogle af de elementer, tilhørerne kan glæde sig til, når entertaineren Jacob Haugaard underholder ved et arrangement, som Støtteforeningen for Marstal Navigationsskole afholder torsdag den 5. april kl. 19.

- Det er på jo på søfartsskolen, så jeg vil da vinkle på søfart. Jeg er jo født på Færøerne, og da jeg var allervildest, kom jeg ud og sejle. Og så vil jeg fortælle om min tid i Folketinget. Det er også at betragte som de vilde vover, siger Jacob Haugaard, som også lover at spille noget af sin musik, blandt andet numre fra det album, det 16. i rækken, som han netop har udgivet.

Jacob Haugaard har en stærk tilknytning til Ærø, da blandt andre hans søster, sognepræsten Agnes Haugaard, og hans datter, lægen Kathrina Haugaard, bor på øen, og han har før støttet Marstal Navigationskole.

- Jeg har støttet før, da de var ved at lukke den (i 2000, red.). Da var jeg også med. Den kan da bedre klare sig ovre i Svendborg, men det er da vigtigt, at den er der for Ærø. (ANDO)

  • Katrine Becher Damkj¾r

    Af:

    Lokalredaktør, Ærø. Jeg er født og opvokset i Allested-Vejle på Midtfyn. Siden har jeg boet i Odense, Frankrig, København, Syrien og Odense igen. Og siden efteråret 2014 har jeg boet med min familie på Ærø. Inden jeg kom til Ærø, arbejdede jeg i godt fire år som freelancejournalist med base i Odense.