Ærødagen bliver i år holdt på Marstal Havn lørdag den 9. juni.

Ærø: Der er - stadig - stor opbakning til Ærødagen fra de ærøske foreninger. Det konstaterer kommunaldirektør Allan Krogh Filtenborg efter det debatmøde, som blev holdt mandag aften. Han fortæller, at der var mødt mange foreninger op, og at der også er en del, der vil stå for det praktiske arbejde.

- Vi vil gerne have nogle til at hjælpe i den forberedende fase, og her har otte personer budt ind. Så der var stor, stor opbakning, og der var en god stemning omkring det, siger han.

I øvrigt holdes Ærødagen i år i Marstal lørdag den 9. juni kl. 12-17, og Allan Krogh Filtenborg fortæller, at det som noget nyt i år sker i samarbejde med den landsdækkende begivenhed Havnens dag, hvor der vil være forskellige vandaktiviteter i Marstal Havn.

De otte, som danner en styregruppe, er:

Henrik Lindberg, Marstal Kajakklub; Christian Bruun, Røde Kors; Bo Nielsen, Ærø Jazz Festival; Leif Østlund, Marstal Sejlklub; Bent Sørensen, Ærøskøbing Sejlklub; Mads Larsen, LO, KFUM-spejderne, Dykkerklubben; Rene Esbensen, Kvik Søby og HF Vestærø; Jan Ole Johansen, Kvik Søby og Søby Bådelaug.

Derudover har syv personer meldt sig til frivilligt arbejde den 8. og 9. juni. (ando)

  • Katrine Becher Damkj¾r

    Af:

    Lokalredaktør, Ærø. Jeg er født og opvokset i Allested-Vejle på Midtfyn. Siden har jeg boet i Odense, Frankrig, København, Syrien og Odense igen. Og siden efteråret 2014 har jeg boet med min familie på Ærø. Inden jeg kom til Ærø, arbejdede jeg i godt fire år som freelancejournalist med base i Odense.