Ærøs bosætningskonsulent, Katrine Sindal, har annonceret i ugeavisen efter folk, som har boliger til leje på Ærø.

Ærø: Ærøs bosætningskonsulent, Katrine Sindal, som nu har halvanden måned bag sig i jobbet, vil, ikke overraskende, gerne have folk til at flytte til Ærø. Derfor har hun annonceret i ugeavisen efter folk, som har boliger til leje. Hun vil nemlig gerne hjælpe potentielle tilflyttere i kontakt med udlejere.

- Mange vil gerne flytte til, men kan ikke finde en ledig lejebolig. Jeg kan ikke henvise dem til en specifik bolig, men jeg kan godt henvise til nogen, som lejer ud. Når folk så henvender sig til mig, så vedhæfter jeg en fil med en række navne på firmaer og personer, som lejer boliger ud.

Listen er en hjælp til tilflyttere, men ikke en åben boligportal, understreger Katrine Sindal.

- Det er bare tanken, at jeg har dem liggende, og at det er lige for alle. Jeg er jo ansat af kommunen, så jeg kan jo ikke henvise til nogle og ikke til andre. Så derfor ville jeg gerne have flere på listen, og der er da kommet flere på, siden jeg annoncerede i ugeavisen.

Katrine Sindal hører også gerne fra folk, som har en bolig, som ikke nødvendigvis er ledig nu, men kan blive det senere, og som ikke har noget imod at blive kontaktet af potentielle tilflyttere. Vil man det, kan man komme med i dokumentet ved at sende en mail til Katrine Sindal. (VICAR)

  • fyens.dk