Børnenes dag: Alle legede med i Marstal

Børnenes Dag i Marstal fik både børn og voksne til at lege med lørdag den 5. september.
Foto: Kenneth Skipper

Børnenes dag: Alle legede med i Marstal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnenes Dag i Marstal fik børn og voksne i alle aldre til at lege med. Dagen var en succes og vil blive gentaget, siger formand for byens handelsforening, Hardy Overlund.

Handelsforeningen i Marstal ønsker at skabe liv og aktiviteter i byen året rundt, og det lykkedes med bravur i går i forbindelse med Børnenes Dag.

Aktivitetsdagen bød på alt fra hoppeborge til tegning med kridt i gågaden og levende musik på Kompasrosen, og ifølge brugsuddeler og formand for Marstal Handelsforening Hardy Overlund er Børnens Dag kommet for at blive.

- Der skal justeres nogle småting, men det vil jeg lige vende med bestyrelsen og medlemmerne, før jeg siger mere. Til gengæld kan jeg godt love dig, at det ikke er sidste gang, vi afholder Børnenes Dag, siger han.

Kridt, sirener og hygge

Et populært indslag var synet af lokalbetjent Morten Aunsborg i sin patruljevogn for fuld udblæsning hvad angår blå blink og sirene.

Meget anderledes var det ikke, da Marstals brandbil blev vist frem. Men da solen brød igennem, var det simpelt udendørslegetøj, der skabte liv i gaderne.

For fire-årige Jonathan Gadegaard og hans to år ældre søster, Rose, var det farvekridt og sjippetov, der var den helt store succes efter en times leg i gaderne.

Man kan dog godt være et legebarn, selv om man er 16 år gammel. Det beviste Karoline Ormstrup, der også havde kastet sig over farvekridtene i gågaden.

- Jeg har været her siden klokken 10 og har prøvet det hele. Jeg er et kæmpe legebarn, siger hun til lyden af levende sang og musik.

Læs mere på Mitfyn.dk og i Fyns Amts Avis søndag

Børnenes dag: Alle legede med i Marstal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce