Marstal: Store dele af Marstals gader spærres af i forbindelse med Multi Marathon i Marstal lørdag den 27. maj. Det oplyser løbsarrangør Kurt Andersen.

De gader, der er spærret, er Kongensgade, Skovgyden fra Kongensgade til Brugsen, den lille parkeringsplads foran brugsen, Kirkestræde, Strandstræde, Prinsensgade fra Toldbodhus til Torvet, Markgade og hele Torvet, hvor der er start- og målområde, samt Lærkegade. Spærringen gælder i tidsrummet fra klokken 6 til 18.

- Det betyder også, at bilerne skal være væk fra Torvet lørdag morgen, siger Kurt Andersen, som håber på forståelse fra ærøboerne.

- Vi laver jo løbet ligeså meget for at trække turister til øen, og mange af løberne kommer allerede fredag i forbindelse med kulturdagene, siger Kurt Andersen.

Ruten til løbet er en rundstrækning på 5,275 kilometer, som de af løberne, der vælger maraton-distancen, skal tilbagelægge otte gange.

- Alle løbere kommer igennem gågaden flere gange end sidste år, så vi håber, folk giver et positivt hep og et klap til løberne.

Første distance, en hundrededel maraton for de mindste, skydes i gang kl. 11.30. (ANDO)

  • Katrine Becher Damkj¾r

    Af:

    Områderedaktør, Øhavsredaktionen Langeland og Ærø. Jeg er født og opvokset i Allested-Vejle på Midtfyn. Siden har jeg boet i Odense, Frankrig, København, Syrien og Odense igen. Og siden efteråret 2014 har jeg boet med min familie på Ærø. Inden jeg kom til Ærø, arbejdede jeg i godt fire år som freelancejournalist med base i Odense.