Be bab a lu la: TV2 giver koncert i Marstal

TV2 giver koncert i Marstal den 18. august. Pressefoto.

Be bab a lu la: TV2 giver koncert i Marstal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks lykkeligste band, TV2, giver koncert i Ebbes Bådebyggeri den 18. august. Koncerten arrangeres af Marstal Motorfabriks Støtteforening.

Marstal: Omkring 400 mennesker får den 18. august mulighed for at komme til koncert med TV2 i Marstal.

Koncerten arrangeres af Marstal Motorfabriks Støtteforening og afholdes i Ebbes Bådebyggeri.

- Billetterne kan købes fra onsdag (den 4. april, red.) på www.billetto.dk. Vi glæder os rigtig meget, og vi håber at kunne give ærøboerne en smuk sommeroplevelse med havet som nærmeste nabo, siger Lone Søndergaard, der sammen med Nina Andersen og Julie Skaar ejer Motorfarbrikken Marstal.

Billetterne koster 350 kroner stykket, og der er plads til cirka 400 personer til koncerten.

I april i fjor gav Steffen Brandt to koncerter i Marstal sammen med sangerinden Charlotte Schultz, og dengang gik overskuddet fra koncerterne til motorfabrikken. Sådan bliver det ikke med denne TV2-koncert.

- Det 16 mand store hold, der både består af orkester og lyd- og lysfolk, får de penge, der er tilbage, når alle udgifter er betalt. Motorfabrikken tjener kun på øl- og vandsalget, så derfor håber vi, at folk vil drikke rigelige mængder alkohol under koncerten, siger Lone Søndergaard og griner.

Der bliver heller ikke mulighed for at arrangere en ekstrakoncert i denne omgang. Det gjorde motorfabrikken sidste gang, Steffen Brandt var på Ærø.

- Koncerten ligger lige midt i deres koncertturné, så de får ikke tid til at spille flere aftener i træk, siger Lone Søndergaard.

Koncerten starter klokken 21, og bandet spiller i cirka halvanden time.

Be bab a lu la: TV2 giver koncert i Marstal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce