Ærøs falske hipster er gået viralt: - Mit budskab om det gode liv på Ærø er kommet frem

Eli Mikal Poulsen fra Færøerne og Falster arbejder blandt andet i Den Gamle Købmandsgård i Ærøskøbing og har sin egen barbersalon. Arkivfoto: Trondur Dalsgaard

Ærøs falske hipster er gået viralt: - Mit budskab om det gode liv på Ærø er kommet frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En video med "den falske hipster", Eli Mikal Poulsen, der handler om det at være ung på Ærø, er gået viralt og bliver delt ud over landets grænser. Det er godt, der kommer fokus på det unge liv på Ærø, siger han.

Ærø: - Jeg bliver tit kaldt den falske hipster på diverse værtshuse herovre på Ærø. Når man skiller sig lidt ud og har tatoveringer og måske går lidt for meget op i sneakers, ligner man måske mere en fra København end en fra Ærø. Men det bliver også accepteret i det sociale.

Sådan siger den 28-årige frisør og alt muligt andet-mand Eli Mikal Poulsen blandt andet i en video på online-mediet TV2 Echo. Han fyrer også mange andre one liners af iblandet flere grineflip, og så går det ellers over stok og sten i et hæsblæsende tempo med hurtige klip, finurlige kameravinkler og maleriske panoreringer i den godt to minutter lange video.

Og det virker. I hvert fald er videoen gået viralt, som det hedder, når noget spreder sig og bliver stort på nettet. Videoen har, siden den blev lagt på på TV2 Echos facebookside torsdag formiddag, i skrivende stund fået 138.000 visninger, den er delt 323 gange og har 87 kommentarer og 451 likes. Tal, der hele tiden stiger.

Det gode liv uden for byen

Eli Mikal Poulsen synes, det har været sjovt at lave videoen og se den udbredelse, den har fået.

- Den er blevet taget bedre imod, end jeg havde forventet. Og jeg synes, mit budskab om det gode liv på Ærø og uden for København generelt er kommet meget godt frem. Jeg bliver også stoppet på gaden af folk, der siger, det er godt, at man ser Ærø lidt anderledes. Der er mange fra hele Danmark, der har skrevet, og jeg kan se, at mange siger: "Nu er det nu, nu flytter vi til Ærø". Den er også gået småviralt på Færøerne, siger den ærøske barber, som oprindeligt er fra Færøerne.

Eli Mikal Poulsen synes, det er godt, at der kommer et ungt fokus på Ærø, for han fornemmer, at der er mange unge, der gerne vil noget andet end det dyre københavnerliv.

- Jeg ved, der er rigtig mange unge, der tænker: "Jeg gider ikke bo i byen for at have en kæmpe gæld for at betale min husleje og købe to latter om dagen for at mødes med mine venner." Så hvor er det gode liv, er det på landet eller i byen?

Ærøs falske hipster er gået viralt: - Mit budskab om det gode liv på Ærø er kommet frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce