Ærøfærgerne i august: Fremgang på flere fronter

Ærøfærgerne havde en pæn august måned, viser overførselstallene. Arkivfoto.

Ærøfærgerne i august: Fremgang på flere fronter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

August-boom i antallet af passagerer, cykler og busser, der tog turen med færgerne til Ærø.

Ærø: August er revet af kalenderen, og Ærøfærgerne har opgjort, hvordan den sidste sommermåned spændte af, når det handler om overførsler til og fra øen.

Kigger man på den rent passagermæssige side af sagen, valgte omkring 3200 flere at tage ture med færgerne i forhold til samme måned sidste år. Helt nøjagtig blev der registreret 78.400 passagerer i august, hvilket placerer måneden på en solid andenplads kun overgået af rekordmåneden juli, hvor 87.650 passagerer valgte at tage færgen.

Højdespringerene i forhold til sidste års tal for august er tallene for campingvogne, der sidste år lå på 262, men som i år brød 300-grænsen med hele 308 overførte campingvogne, og ikke mindst cyklerne, der lå mere end 1000 over sidste års augusttal. Således blev der i år fragtet 4878 cykler med færgerne, mens tallet sidste år blot lå på 3815.

Busser har der også været rigeligt af på vogndækket af færgerne i august. Sidste år fragtede man i august 84 stykker over vandet, men tallet i 2018 lå på hele 126.

Kigger man på tallene for biler, er der også tale om en lille stigning i forhold til sidste år, men de 20.217, som Ærøfærgerne har registeret, ligger blot 350 over tallet for samme måned sidste år.

Tallene for motorcykler - den sidste gruppe, der som tommelfingerregel kan forbindes med sommerturismen - imponerer heller ikke ved at ligge små 180 under sidste års 606 stykker.

Ærøfærgerne i august: Fremgang på flere fronter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce