Ærøfærgerne åbner ny kanal: Nu får de deres egen Facebook-side

Har du tidligere ventet forgæves på en af ærøfærgerne eller spejdet nervøst ud over sundet ved forsinkelser, så får du nu et nyt værktøj til at følge med i eventuelle aflyste færgeafgange. Foto: Rasmus Henriksen

Ærøfærgerne åbner ny kanal: Nu får de deres egen Facebook-side

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ærøfærgerne arbejder på at få deres egen Facebook-side. Sidens indhold gav Mona Madsen, HR- og kommunikationsmedarbejder hos Ærøfærgerne, smagsprøver på søndag den 18. marts.

Ærø: Ærøfærgerne debuterede på Facebook i weekenden. Mona Madsen, som er HR- og kommunikationsmedarbejder hos Ærøfærgerne, delte på sin egen væg og via sin egen profil i gruppen Oplev mit Ærø følgende opdatering:

- Søndag d. 18. marts, afgang kl. 10.35 fra Ærøskøbing er desværre aflyst pga. tekniske problemer. Jeg opdaterer senere ved ny info. Del gerne! Venlig hilsen Mona, Ærøfærgerne.

Klik her for at se opslaget i Oplev mit Ærø.

Opslaget er i skrivende stund blevet delt 28 gange fra hendes egen væg og 49 gange fra gruppen Oplev mit Ærø. Opslaget viser sig at være en tyvstart på en ny officiel Facebookside for Ærøfærgerne

- Vi arbejder på at få vores egen side klar, men så skete der forsinkelser i weekenden, og det syntes jeg var vigtigt at få ud, siger Mona Madsen, der er glad for den måde, folk tog i mod det nye initiativ på.

Siden, som er på trapperne, vil fungere som en ren informationsside, og der vil ikke blive besvaret på spørgsmål, forklarer Mona Madsen og uddyber:

- Det bliver ikke en debat om, hvorvidt folk kan lide færgerne eller ej. Den vil blive brugt til at informere om aflyste færgeafgange, korte nyheder og lette informationer.

Intet nyt er tegn på godt nyt

Ærøfærgernes Facebook-side bliver et værktøj til rejsende, hvor de kan se, om en færgeafgang er aflyst - sådan et værktøj har pendlere tidligere efterspurgt og eksperter anbefalet.

- Det, jeg gjorde i går, var for at nå ud til de gående passagerer. Alle i biler for jo en SMS fra os. Men det ved de gående jo ikke, siger Mona Madsen, der håber, at rigtig mange vil komme til at følge den nye side.

Ærøfærgernes officielle side vil være stedet fremover, hvor man kan få information om aflyste færgeafgange, der vil dog stadig kunne opstå situationer, hvor siden ikke vil være opdateret med de seneste aflysninger.

- Hvis det er den første færge 04:35, så er det ikke sikkert, at det vil stå derinde, fordi vi er ikke bemandet i døgndrift. Vi har også en arbejdstid og en åbningstid, siger Mona Madsen, der samtidig forsikrer, at hjemmesiden fortsat vil blive opdateret som før med sejlplaner og priser, mens Facebook vil blive brugt som det hurtige medie.

Ærøfærgerne åbner ny kanal: Nu får de deres egen Facebook-side

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce