Ærøfærgen i semifinale

Ender Ærøfærgen blandt de tre vindere af "Vores Kunst", kommer færgen til at se markant anderledes ud.
Foto: Tino Rueskov Pedersen

Ærøfærgen i semifinale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ærøfærgen kæmper blandt de sidste seks i konkurrencen ”Vores Kunst” om at få et kunstværk til halvanden million kroner.

Konkurrencen ”Vores Kunst” om et kunstværk til halvanden million kroner er gået ind i sin sidste og afgørende fase. Ud af 1262 forslag er seks af dem nu gået videre til semifinalen, heriblandt forslaget om at gøre Ærøfærgen til et kunstværk.

- Det er rigtig dejligt at være i semifinalen, og det er da også hvad vi har stræbt efter, forklarer Carl Jørgen Heide, der er Turist- og Erhvervsdirektør på Ærø.

Regner med at vinde

Ærø Kommune har øremærket 200.000 kroner til projektet, der kræver en medfinansiering på 400.000 kroner. Den sidste halvdel vil Carl Jørgen Heide finde gennem forskellige aktiviteter, der allerede så småt er planlagt og sat i gang. Både for at få de sidste penge ind, men også for at samle hele Ærø om projektet.

- Jeg synes, at vi er en oplagt kandidat til at ende blandt de tre vindere. Kunstværket får en usædvanlig placering, og vil blive set af flere tusinde hver eneste dag, forklarer turistchefen, der fortæller at han vil blive meget overrasket, hvis ikke Ærøfærgen ender med at vinde et kunstværk.

Ærøfærgen i semifinale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce