Ærøexpressen jubler: Halvdelen af færgeaktierne er solgt

Her ses en del af Ærøexpressens bestyrelse ved Fyns Amts Avis' uddeling af Den Sydfynske Initiativpris. Yderst til højre ses Boye Kromann, og på den anden side af bordet ses fra højre rederiets direktør Leif Jensen og bestyrelsesformand Christian Holm. Arkivfoto

Ærøexpressen jubler: Halvdelen af færgeaktierne er solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ærøexpressen har solgt for cirka fire millioner kroner aktier, og rederiet mangler derfor nu kun lidt over tre millioner kroner fra at være i mål. Formanden for det private rederi, Christian Holm, er optimistisk: - Vi når det, men dem, der går og venter med at betale i sidste øjeblik, må gerne købe deres aktier nu.

Ærø: Det var en gruppe glade bestyrelsesmedlemmer fra Ærøexpressen der fredag formiddag mødtes til et bestyrelsesmøde i Marstal for at gøre status over salget af aktier til en ny færge mellem Marstal og Rudkøbing.

Status er nemlig den, at Ærøexpressen nu har solgt for omkring fire millioner kroner i aktier, og det betyder, at de nu kun mangler lidt over tre millioner kroner fra at være i mål.

- Det betyder jo, at det lykkes, og det er jo godt, siger Ærøexpressens formand, Christian Holm.

497 personer fordelt på seks lande har købt aktier hos Ærøexpressen, og disse personer er fordelt på ikke mindre end 76 postnumre.

- Det er værd at bemærke, at det både er ærøboer, langelændere, og folk fra resten af Sydfyn, som har valgt at støtte os. Så der er tale om en folkelig emission, og ikke bare noget, som foregår på Ærø, fortæller Christian Holm.

Det samlede budget er på 55 millioner kroner, hvoraf 40 millioner kroner kommer fra Danmarks Grønne Investeringsfond og Ringkjøbing Landbobank. Udover de 7,4 millioner kroner, som altså skal skaffes igennem et salg af aktier til privatpersoner, skal der også skaffes nogle midler igennem ansvarlig lånekapital.

- Men det kommer i anden række, og det skal nok lykkes. Det vigtige lige nu er, at vi er godt på vej til at skaffe de 7,4 millioner kroner igennem en aktieemission, og jeg vil i den anledning da gerne opfordrer dem, som allerede har besluttet at købe, at gøre det nu og ikke vente til den 15. januar, som er vores frist, siger Christian Holm.

Ærøexpressen jubler: Halvdelen af færgeaktierne er solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce