Ærø: Målet er nået: 50 løbere har foreløbig tilmeldt sig ultraløbet Route 66, som er et 66 kilometer langt løb Ærø rundt, og som finder sted lørdag den 14. april. Det oplyser arrangør Kurt Andersen, som netop havde håbet på 50 tilmeldte.

- Det er helt fantastisk, eftersom det er et debut-løb, siger han og erklærer sig stolt over opbakningen fra løberne, som kommer fra hele landet.

Kurt Andersen oplyser, at der blandt de tilmeldte er tre løbere, som er udtaget til ultraløbs-landsholdet i 24 timers løb. De skal løbe EM i slutningen af maj i Kroatien. Det drejer sig om Anne Marie Geisler Andersen fra Esbjerg, Lisbeth Billeskov fra Faaborg og Carsten Friis fra Skaarup. Sidstnævnte er oprindeligt fra Marstal.

I januar var Kurt Andersen ellers nervøs for, om løbet overhovedet blev til noget, da Ærø Kommune endnu ikke - som ellers lovet - havde skiltet den 30 kilometer lange vandrerute Kyststien på Ærøs vestside. Men nu er skiltene kommet op, og Kurt Andersen har selv løbet ruten ad flere omgange og vil supplere med ekstra markering af ruten.

Løbet starter kl. 9.30, og der er en tidsgrænse på 10 timer til at gennemføre. Der er i øvrigt stadig åbent for tilmelding. Man kan løbe hele ruten alene eller tilmelde et stafethold med to eller tre deltagere. På www.aeroe-route66.dk kan du se mere info om løbet.

  • Katrine Becher Damkj¾r

    Af:

    Lokalredaktør, Ærø. Jeg er født og opvokset i Allested-Vejle på Midtfyn. Siden har jeg boet i Odense, Frankrig, København, Syrien og Odense igen. Og siden efteråret 2014 har jeg boet med min familie på Ærø. Inden jeg kom til Ærø, arbejdede jeg i godt fire år som freelancejournalist med base i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Følg starten her: Nu går turen 66 kilometer rundt om Ærø

Følg starten her: Nu går turen 66 kilometer rundt om Ærø

66 kilometers ultraløb: Vær tilskuere og vind en flaske vin

66 kilometers ultraløb: Vær tilskuere og vind en flaske vin

Se dem alle her: 78 indstillinger af prisværdige sydfynske initiativer

Se dem alle her: 78 indstillinger af prisværdige sydfynske initiativer