En vildt dejlig dag

Knuthenborg er som en safari med fantastiske faciliteter for alle i familien.

En vildt dejlig dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En dag i Knuthenborg Safaripark med børn er en vidunderlige oplevelse. Parkens vilde dyr, smukke natur og fantastiske legefaciliteter sikrer succes hos hele familien. Den spritnye rutchebane er sammen med landsdelens bedste burgere det største hit ifølge reportageholdet med én journalist og tre børn på henholdsvis 10, 11 og 12 år.

Med solen højt på himlen og bilen fuld af glade børn er kursen sat mod Knuthenborg Safaripark. På turen er der tid til at tale og stemning for at skråle med yndlingssangene. Fra smukke Sydfyn bringer Langelandsfærgen os til flade Lolland, der står i fuldt flor.På destinationen åbner en helt ny verden sig. Den 500 hektar store park er opdelt i mini-kontinenter med 70 arter af fritgående, vilde dyr. Det var lensgreve Adam Wilhelm Knuth og hans hustru, forfatteren Helle Stagerup, der oprindeligt fik idéen til at bringe vilde dyr til den enorme have anlagt i engelsk landsskabsstil. Siden har deres søn Christoffer Knuth løftet arven.

Børnene har glædet sig max til Kampala Express, der er Knuthenborgs helt nye rutchebane
Det bedste for børnene
  • Den nyåbnede familierutsjebane Kampala Express
  • Nyt madkoncept med landsdelens bedste burgere
  • Dyrenes fodringer og fortællingerne om dem
  • Små kontinenter med 1000 dyr fordelt på 70 arter
  • Danmarks største natur- og vandlegeplads
  • Billige familiepakker med entre og færge fra Fyn

Vilde og tamme

De store tigere er så prægtige og perfekte, at der opstår en akut trang til at rulle vinduet ned og røre. Det er naturligvis strengt forbudt, da kæmpekattene er lige så farlige, som de er imponerende. Ufarlige shetlandsponyer nyder til gengæld at blive nusset, og kameler spærrer os vejen, da de med kongelig attitude krydser den. Det giver tid til at nyde dem. Ligesom vi gør med girafferne, zebraerne, strudsene og mange andre dyr på Savannen. En udflugt uden børn havde lagt op til et langstrakt stop ved de enorme puder af rododendron, for blot betaget at betragte. Det samme gælder de gamle engelske flintehuse. Men børnene søger lidt mere drama end dét.

Aber overalt

Drama leverer dyrefodringerne. Her bliver det meget tydeligt, hvorfor alle gæster skal blive i bilerne. Nok ligner pelskuglerne forstørrede kæledyr, men det er de bestemt ikke. Fra Ulvehytten fascinerer parkens fortæller, mens ulvene flænser deres foder. Abebussen er et must at prøve. Den bliver overfaldet af bavianer, så snart turen starter. Bavianer med store rumper og unger på ryggen kravler overalt på bussen for at få fingrene i passagernes snacks.Bagefter giver en runde i Abeskoven på gåben lov til at komme helt tæt på de ekstremt nuttede lemurer.

Burgere og brøl

Vi drager videre til Limpopoland, sultne som ulve. En af årets bedste nyheder i parken er burgere af bløde briocheboller med forskelligt fyld, som vi sætter tænderne i med stor fornøjelse. Stopmætte er det tid til at lege. Børnene har glædet sig max til Kampala Express, der er Knuthenborgs helt nye rutchebane og næsten lige så høj som en giraf. Den appellerer især til mindre børn end min flok, og efter et par ture indser vi, at køen til vandrutchebanen er kortere.Her brøler vi os fornøjeligt flere gange igennem et nærmest lodret fald. Plaskvåde når vi lige naturlegepladsens labyrint og et bundt af de spanske, søde Churros, inden vi sætter kursen hjemad. På færgen er der ro til fordøjelse af en skøn en dag udendørs og uden iPads. Børnene har lært, og de har leget. Først og fremmest har vi haft en vildt dejlig dag sammen. Sovende børn i bilen hele vejen fra Langeland til Odense indikerer, at de er fyldt op af oplevelser.

Sejl med LangelandsFærgen til Knuthenborg Safaripark: https://www.faergen.dk/kampagne/langelandsfaergen/knuthenborg-safaripark-endagsbillet.aspx

Om advertorials på vores nyhedssites

Advertorials er annoncørbetalt indhold, der bliver leveret af annoncøren selv.

Advertorials er markeret med "Annoncørbetalt indhold", og annoncøren har fuld redigeringsret over tekst, billeder, video etc.

En vildt dejlig dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.