Ribe Byferie har succes med at fylde gæsternes mindebog og være bindeleddet til gode oplevelser.Et besøg i Ribe er lig med naturoplevelser i særklasse i form af sort sol, østerssafari og andre unikke oplevelser i marsk og vadehav. Et ophold i Ribe Byferie Resort fører også til mange andre intense oplevelser, hvor Danmarks ældste by har noget, andre danske byer ikke kan matche.

Natur, kultur og historie

Hvert forår og efterår er sort sol den helt store oplevelse for gæsterne i Ribe.

- Når gæsterne tjekker ind hos os, bor de i centrum af byens oplevelser indenfor kultur og natur. Alle de gode oplevelser ligger lige udenfor hoveddøren, lyder det fra Heidi Maimburg, der er direktør på Ribe Byferie.

- Vi samarbejder med de bedste naturvejledere, og gæsterne mærker naturen helt tæt på, når de tager med på en sort sol safari. Guiderne sikrer, at oplevelsen bliver helt i top, og sort sol er en naturoplevelse, man aldrig glemmer. Vores feriecenter ligger så tæt på marsken og naturen, at vores gæster ind imellem kan opleve de store fugleflokke lave formationer ind over boligerne.

Ribes historie, autentisitet, atmosfære og den dejlige oplevelse, det er at gå rundt i middelalderbykernen, er også noget, som vil henrykke enhver. - Det unikke ved Ribe er, at alt er autentisk, og selv når man går ind og spiser på en af restauranterne, er historien med. Ribe er ikke et museum, men byen er en historisk oplevelse af en levende by i særklasse, og det er en by, der oser af liv.

- Ribe Byferie ligger lige på grænsen til Nationalpark Vadehavet og få skridt fra middelalderbykernen. Vi giver ikke bare vores gæster et ophold i et feriecenter. Nej, vi giver dem spændende oplevelser og fornemmelsen af at være tæt på livet.

Minder for livet

- Vores vigtigste opgave er at give gæsterne en mindebog fyldt med gode oplevelser med hjem. Vi gør meget ud af at guide gæsterne, så de får unikke oplevelser, som de aldrig glemmer.

- Vi ved, hvornår der er vinfestival, vikingemarked, middelaldermarked, klassisk musikfestival, maritime dage, jazzfestival og de mange andre aktiviteter, der gør en oplevelse i Ribe til noget særligt.

De bedste værter

- Et godt værtskab betyder rigtig meget for os. Vi tager os tid til at snakke med gæsterne, og vi vil gerne tage imod vores gæster, som når vi har gæster derhjemme. Vi mener, det er vigtigt, at vores gæster oplever, at alle medarbejdere - også gartneren, vores rengøringsmedarbejdere, og hvem de nu møder, tager godt imod dem.

- Og for at give alle gæsterne den bedste start på ferien, har vi gratis kaffe og varm chokolade i lounge området i receptionen. Vi er gået mod strømmen og har ikke elektronisk tjek in, for vi vil gerne snakke med vores gæster, så vi sikrer, at der bliver taget godt imod dem. Vi bygger på de gammeldags værdier, vi dyrker det nære, det personlige og det som kunderne husker, når de kommer hjem, siger Heidi Maimburg med et smil.

Det siger gæsterne om Ribe Byferie Resort:

"Man bliver så glad, når man bliver modtaget"

"Alt det, man skal bruge, er klappet og klart"

"Der er en dejlig og omsorgsfuld tone hos personalet".

Fakta: Ribe Byferie har 94 boliger og godt 500 senge. Centret ligger i Ribes hjerte få skridt fra middelalderbykernen, og stedet er kendt for at have stor fokus på rengøring, og der er generelt en meget høj standard både ude som inde. Ribe Byferie har igennem flere år modtaget awards og anerkendelser på de internationale booking portaler for deres meget høje standard. De har eget rengøringsteam, ligesom de har deres egne håndværkere og en gartner ansat for at sikre høj kvalitet og vedligehold.

Om annoncørbetalt indhold på vores nyhedssites

Indholdet i denne artikel er ikke lavet af vores redaktion, men af annoncøren selv eller dennes samarbejdspartner.

Vi er optaget af, at der er en tydelig skillelinje mellem redaktionelt og kommercielt indhold.
Hvis du oplever, at denne eller andre annoncer er utydeligt mærket vil vi gerne høre det fra dig.