Danskerne har stemt: Tre fantastiske hoteloplevelser i Danmark


Danskerne har stemt: Tre fantastiske hoteloplevelser i Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets hotel, årets værelse eller årets restaurant. Drømmer du om hotelferie i Danmark og har svært ved at vælge i junglen af hoteller, så fortvivl ikke. Danskerne har stemt, og vi inspirerer til tre fantastiske hoteloplevelser lige her.

Danmarks suverænt største hotelkæde, Small Danish Hotels, har spurgt hotelgæsterne til råds. For ingen er bedre til at anmelde hoteloplevelser end gæsterne selv. Så prisen for fantastiske hoteloplevelser er både et troværdigt pejlemærke for kommende hotellogerende og et skulderklap til hotellerne.

Vinderhotellerne er blevet kåret på baggrund af bedømmelser fra gæster, der i løbet af hele 2016 har overnattet på et af Small Danish Hotels' godt 80 danske hoteller. Så hvem gør det bedst set med gæstebriller? Vinderne er:

Årets Hotel: Agerskov Kro og Hotel, Agerskov

Agerskov Kro og Hotel er årets hotel i 2017, og gæsterne fremhæver især personalets engagement, det personlige værtskab og den lækre mad. Faktisk kan Agerskov også bryste sig med prisen for årets morgenmad, som gæsterne beskriver som fantastisk og overdådig.

Årets værelsesoplevelse: Absalon Hotel, København

Du finder de bedste værelser på Hotel Absalon på Vesterbro. Gæsterne roser især indretningen af de rummelige værelser, kvaliteten af sengene, de lækre badeværelser og den grundige rengøring. Samtlige værelser på hotellet er moderne og indrettet med lækkert designinteriør.

Årets restaurantoplevelse: Nymindegab Kro, Nørre Nebel

Nymindegab Kro vinder prisen for årets restaurant, og restauranten er netop en væsentlig årsag til de mange besøgende på kroen. Gæsterne kommer for gourmetoplevelsen og fremhæver både udsigten, betjeningen, maden og den faglige viden herom som enestående.

Artiklen er sponsoreret af Small Danish Hotels - Moments of Happiness

Sådan holder vi helst ferie i Danmark
  • 60 procent af alle danskere vil helst på hotel, kro eller slot, når de holder ferie i Danmark.
  • 75 procent af danske par foretrækker at indlogere sig på hotel, kro eller slot på indlandsferien.
  • 39 procent af alle danskere foretrækker at leje sommerhus eller ferielejlighed i forbindelse med ferie i Danmark.


Kilde: Epinion, 2017

Om advertorials på vores nyhedssites

Advertorials er annoncørbetalt indhold, der bliver leveret af annoncøren selv.

Advertorials er markeret med "Annoncørbetalt indhold", og annoncøren har fuld redigeringsret over tekst, billeder, video etc.

Danskerne har stemt: Tre fantastiske hoteloplevelser i Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.