Chefredaktøren anbefaler


Chefredaktøren anbefaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeg håber, du nyder varmen, solen og de lange, lyse sommeraftener i årstiden, hvor mange af os stempler ud fra dagligdagen på jobbet for at tanke energi til en ny tørn efter ferien.

I Faaborg-Midtfyn Kommune har fire nøglepersoner fra børne- og skoleområdet også stemplet ud. Men ikke for at gå på sommerferie. De fire ledere har sagt deres job op. Og det har trukket overskrifter i den seneste uge, fordi det er værd at undersøge årsagerne, når centrale medarbejdere på stribe forlader betroede stillinger i et af de mest ædle fællesskaber, vi har: Kommunerne.

Vores reportere i Ringe og Faaborg forfølger en god forklaring. Fordi selv om det er helt naturligt, at ledere kommer og går i en dynamisk organisation, så er der mislyde i den midtfynske kommune lige nu. Hvis du ikke allerede er med på historien om børnecheferne, vil jeg anbefale dig at gøre som tusindvis af andre læsere allerede har gjort siden i går: Stig på historien nu.

I ugens løb har andre historier fra redaktionen tiltrukket stor læseropmærksomhed. Eksempelvis historien om speedwaykøreren Ole Olsen, der dagen efter sit VM-løb på Wembley i 1978 gav den gas foran 12.000 tilskuere i Fangel. Historien er en del af Odense-redaktionens sommerserie "Langt fra Flakhaven".

Og lad mig give dig en anbefaling i den muntre afdeling: Fik du læst historien om Visit Danmark, der var lidt for frisk med besøgstallet på Nyborg Slot i 2018? Ifølge turistorganisationen besøgte 45.000 gæster Nyborg Slot. Den oplysning fik lokalredaktionen i den gamle kongeby til at spærre øjnene op, idet Nyborg Slot har været lukket for besøgende i hele 2018. Man skal altså ikke tro på alt.

Men en ting, kan du stole på: Det er fredag midt i højsommerferien.

Så herfra skal lyde ønsket om en god ferie. Og hvis du er en af de flittige samfundsborgere, der holder hjulene i gang, mens vi andre holder ferie, vil jeg sige dig en varm tak og ønske god weekend, når du stempler ud.

Chefredaktøren anbefaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce