HG er det bedste


HG er det bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeg er glad for at tage i skole og føler nærmest, at jeg går glip af noget, hvis jeg ikke kommer afsted.

Søren Leth er ikke i tvivl. At læse HG er bare det bedste. Han har altid vidst, at han ville noget inden for handel. Derfor begyndte han på HHX. Men han syntes, at undervisningen var for teoretisk og at for meget af fritiden gik med at lave lektier. Så efter et halvt år på HHX skiftede han til HG Salg og E-handel.

”Jeg kunne med det samme mærke en stor forskel. På HG er undervisningen mere praktisk. I dansk lærer vi for eksempel at analysere reklamer i modsætning til HHX, hvor det er digte og malerier. Projektarbejde er der også meget af og der bliver stillet krav om, at vi selv tager ansvar for vores ting”, fortæller Søren. En anden rigtig god ting ved at gå på HG er, at man ikke bliver bombarderet med lektier og tit har mulighed for at lave dem i timen og få hjælp af lærerne, hvis man er i tvivl om noget.

Søren drømmer om at blive sælger i en international virksomhed. Dét er han blevet meget mere afklaret omkring med god vejledning og hjælp fra lærerne. Han oplever, at lærerne er oprigtigt interesseret i, at man klarer sig godt og kommer videre med sin uddannelse.

”Vi har et nærmest kammeratligt forhold til lærerne. Man kan snakke med dem om, hvad man har lavet i weekenden og hvad de har lavet. Det er rigtig dejligt. Så tør man også spørge om lidt mere hvis man er i tvivl og det giver en god stemning i klasselokalet”, siger Søren.

Når HG grundforløbet er afsluttet, fortsætter Søren med et år på HGB+ for at få en række fag på B-niveau. For planen er, at blive så dygtig at han en dag kan søge ind på en videregående uddannelse.

HG er det bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce