HG Business - Niclas Henriksen


HG Business - Niclas Henriksen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det har været de bedste to år i mit liv. Både skolemæssigt og personligt.

For Niclas Henriksen var det dér med at gå i skole ikke særlig tillokkende. Folkeskolen var aldrig rigtig et sted, han følte sig godt tilpas. Han var tilbageholdende og deltog ikke aktivt i undervisningen.

På fodboldbanen var det noget helt andet, hvor han som målmand på eliteniveau brugte meget tid på træningen. Så for Niclas var der to ting, som var vigtige i valg af uddannelse: han ville hurtigt ud og tjene penge og der skulle ikke gå for meget fritid med lektier og afleveringsopgaver, som på gymnasiet.

Valget faldt derfor på den 2-årige HG Business med fag på B-niveau med efterfølgende elevplads.

Efter sommerferien begynder Niclas som elev i FynBus´ økonomiafdeling. At han ville stå med en uddannelsesaftale som økonomielev i hånden to år efter, at han havde forladt folkeskolen, var der nok ingen, der ville have troet.

”I folkeskolen hadede jeg matematik. Så jeg var faktisk lidt bekymret for, hvordan jeg lå, da jeg startede på Tietgen. Men jeg har haft en lærer, der har været rigtig god til at forklare det”, fortæller Niclas og fortsætter, ”Jeg har været ret genert, men har flyttet mig meget personligt. Når man begynder at få de flotte karakterer, så finder man ud af, at man faktisk godt kan tingene. Det giver et boost.”

Niclas ser mange muligheder med sin uddannelse. Han kan både forestille sig, at læse finansøkonomi eller at videreuddanne sig som revisor. Det kan også være, at han en dag vælger at blive selvstændig. Men indtil videre glæder han sig bare til at sætte sig bag skrivebordet hos FynBus.

HG Business - Niclas Henriksen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce