Vi skal ikke være strømlinede

Pernille Bendixen

Vi skal ikke være strømlinede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu har vi nået grænsen for, hvad der er etisk og moralsk korrekt. Knapt har heksejagten på rygerne lagt sig, før en ny tager sin begyndelse.

Nu er det de overvægtige, der står for tur. De fede, som de så fint kaldes. Sidste skud på stammen er nemlig, at firmaer har/kan få en billigere forsikring på sine slanke medarbejdere.

Så nu kan alle de tykke godt vinke farvel til arbejdsmarkedet. Måske var idéen oprindeligt, at man på denne måde kunne få folk i gang med at slanke sig, men det eneste, der sker, er selvfølgelig, at firmaerne vælger den billigste løsning - de slanke medarbejdere.

Mon de firmaer, der har været så begavede at indføre dette, bruger de sparede penge på sine overvægtige medarbejdere, i form at f.eks. et fitnessabonnement? Det er skammeligt, og jeg håber virkelig, at der sidder nogen med en meget, meget dårlig smag i munden lige nu.

Det kan vi simpelthen ikke byde vores medmennesker. Godt nok er der de, som spiser sig tykke, og de har da et spiseproblem. Men hvad med dem, som får medicin, som gør dem tykke? De har nu følgende valg: undlad din fedende medicin og bliv på arbejdsmarkedet som syg, eller fortsæt din medicin og forbliv tyk og ude af arbejdsmarkedet.

Var det ikke på sin plads at sænke priserne på de sunde fødevarer, så det ikke kun er forbeholdt de rige at være sunde. Sæt priserne op på alt det usunde, så kunne det jo også være, at de unges cola-misbrug faldt.

Der er også dem, som er psykisk syge. De kæmper måske hver eneste dag bare for at kunne fungere.

Hvordan skulle et sådant menneske nogensinde kunne tabe sig, når de slet ikke har det overskud, som kræves for at kunne tabe sig. Og hvordan får man det så psykisk ved at blive fravalgt oveni. Det er jo at kaste dem for løverne.

Det er fuldstændig urimeligt at belønne folk, bare fordi de er slanke og straffe de tykke, bare fordi de er tykke.

Der er nok ikke mange af dem, der ønsker at være tykke, og når man tilbyder hjælp til alle andre misbrugsproblemer, burde man også tilbyde det til de overvægtige.

Vi lever i et samfund, som sigter til totalensretning over det hele. Vi skal være multi-etniske, multi-kulturelle, anti-rygere, og nu også racerene.

Vi kan lige så godt kalde Europa for det tredje rige, for vi bevæger os hen imod total udligning af forskelligheder mellem mennesker, og vi har hørt historien før.

Vi skal ikke være ens, vi skal ikke være strømlinede. Det er meget romantisk, at vi alle skulle kunne være ens og leve i total fred, men det er en god historie, som ikke er andet end fantasi. Og det er jo af hinandens forskelligheder, vi kan lære noget.

Så stop fedmehetzen, inden vi træder på nogen, som allerede ligger ned, og giv dem hellere en hjælpende hånd, måske er det netop den, der giver modet til at komme videre.  

pernille bendixen

Billeshavevej 27 C, Odense NV

Vi skal ikke være strømlinede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce