Tag bussen når du vil


Tag bussen når du vil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Søren Windell - spidskandidat for Konservative i Odense
Billede
Synspunkt. 

For mange unge og ældre odenseanere er bussen er afgørende livline til omverdenen. Bussen bringer de unge til deres uddannelse og de ældre rundt i byen. Desværre har alt for mange andre passagerer fravalgt bussen. Jeg tror det skyldes, at bussen ikke kører, når vi har brug for den.  

Jeg har i den seneste tid snakket med og hørt fra mange borgere, der har noteret sig min og Konservatives fokus på, at Odense har en ordentlig busdrift, der tager udgangspunkt i borgerens behov. Det skal ikke bare være muligt at bo i hele Odense, men også at komme til og fra bymidten og andre dele af byen uden at skulle bruge urimelig lang tid på at vente eller undervejs i bussen.  

Nogen partier siger, at alt bliver bedre, når letbanen står færdig om tre år. Så lang tålmodighed har jeg og Konservative ikke. Vi er klar til at investere i en bedre busdrift i Odense her og nu. Nutidens ældre og unge skal ikke rammes pga. fremtidens letbane. 

Hyppigere afgange - ikke mindst i aften og weekenden - står højt på vores ønskeseddel, ligesom vi mener, at der er behov for at genetablere en ringforbindelse, så alle ikke behøver ind forbi banegården for at komme fra en bydel til en anden. 

Busserne i Odense er desværre ramt af forkerte beslutninger i denne byrådsperiode, som har kostet mange passagerer. Som at nedlægge det populære kvikkort. Det stemte vi Konservative imod at nedlægge, og vi ser det meget gerne ordningen tilbage. Det var en nem og billig måde at bruge bussen på i modsætning til det dyrere og langt mere besværlige rejsekort. 

På samme måde var det med den midlertidige flytning af en række busser væk fra skiftepladsen på banegården. Også det var en tåbelig beslutning, som Konservative stemte imod. Den beslutning er heldigvis lavet om, men den kostede også både goodwill og passagerer. 

I det hele taget er der behov for, at de politikere, der træffer beslutninger om Odenses busser, lytter langt mere til brugerne og borgerne. Derfor vil vi Konservative udover penge til at styrke busdriften, og et forslag om at genindføre kvikkortet også tage initiativ til, at Odense Kommune opretter en (digital) postkasse, hvor alle odenseanere kan indsende deres forslag og ønsker til busserne, både mens vi venter på letbanen - og i fremtiden.

Endelig ønsker vi, at der nedsættes et brugerråd, der på tværs af hele kommunen kan bidrage med brugernes input til at sikre bedre busdrift.

 

 

Tag bussen når du vil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce