Stop kvindehandel!

Yawoa

Stop kvindehandel!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeg skriver dette for at få politikerne til at gøre noget ved handelen med kvinder og børn.

Hvert år bliver tusindvis af kvinder og børn importeret frivilligt eller ufrivilligt fra Østeuropa, Afrika, og Asien til Vesteuropa. Disse kvinder og børn bliver importeret til Vesteuropa til udnyttelse i prostitution og til sexslaver i Vesteuropa.

Handel med kvinder og børn er et stigende globalt problem.

Men nu skal vi tale om Danmark. De 16-20-årige piger, der bliver handlet til prostitution i Danmark kommer fra Østeuropa og Vestafrika. Nogle af dem er kidnappede. Andre er solgt af deres familie, fordi de er fattige, så de kan få en fremtid.

De bliver lovet af et rigtigt arbejde, men de bliver solgt til prostitution.

Mindst halvdelen af alle kvinder i prostitution i Danmark er udenlandske. Mange af dem bliver lokket hertil med løfter om rigtigt arbejde, men er blevet solgt til sex.

I Danmark er der formentlig ca. 6000 kvinder, som lever af at sælge sex. Deraf er der ca. 2500 udlændinge.

Menneskehandel kaldes også " Trafficking", som er handel med mennesker med det formål at udnytte dem til f.eks. prostitution.

Trafficking er global og har eksisteret i Danmark i de sidste årtier.

Jeg fulgte med i et interview på en afrikansk tv-kanal, hvor en 20-årig pige fra Nigeria, som bor i Spanien, fortæller om sig selv, og hvordan det er at komme ud af det forfærdelige sexslaveri. Hun fortæller, at hun er bare så glad for, at hun ikke skal tjene penge til nogen bagmand mere.

Men her i Danmark vil kvinderne helst ikke hjælpe politiet med at anholde de bagmænd, fordi de bliver smidt ud af landet til sidst.

Jeg undrer mig over, at bagmænd behandler kvinder som slaver og ingen respekt har for dem.

Hver gang jeg sidder og læser, hører eller ser noget om kvinde- og børnehandel i medierne, får jeg sår på hjertet af det. Jeg ønsker mig hele tiden, at politikerne skal gøre noget ved det - mere end de gør.

Jeg føler selv, jeg ville ønske, at jeg kan gøre noget for at forhindre kvindehandel.

Det, jeg forventer, at politikerne og politi gør, er: at politiet i Danmark tager arbejdet med at opløse det enorme netværk af kriminelle, der skaffer kvinder fra Østeuropa og Afrika og tvinger dem til at prostituere sig i landet, som f.eks. Italien er godt på vej til.

Jeg forventer mig, at politikerne gør noget mere for at mindske kvinde- og børnehandel via lovgivning.

Folket samlede frivillige for at gøre noget mod det, men det lykkedes ikke. Tallet stiger bare hvert år.

Men denne gang forventer jeg, at politikerne råber op, så det lykkes at få et faldende antal.

yawoa bernice amla

17 år og kommer fra det afrikanske land Togo og var elev på FIVU på Tietgenskolen og har boet knap to og et halvt år i Danmark, Nyborgvej 307, 3.2., Odense SØ

Stop kvindehandel!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce