S er danmarksfjendsk


S er danmarksfjendsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 23. juli giver Maiken Baagøe (S) Dansk Folkeparti stemplet "menneskefjendsk". En noget skrap betegnelse, må jeg sige. Jeg fristes imidlertid til at benytte mig af samme sprogbrug og vil derfor betegne Socialdemokraterne som "danmarkfjendsk".

I de sidste forgangne 30 år har Socialdemokraterne haft meget mere travlt med at berige Danmark med muslimer end at tage sig af Danmark. Socialdemokraterne bærer en stor skyld for, at et lille land som Danmark nu huser mindst 200.000 muslimer, ja, sandsynligvis er det reelle tal mange flere. Socialdemokraterne sørgede for, at så mange af dem som muligt fik foræret et dansk statsborgerskab. Og foræret blev det jo, når man ikke forlangte andet end udfyldelse af en ansøgningsblanket. Hvis man ikke selv var i stand til at udfylde den, ja, så kunne man få den udfyldt på rådhuset. Man skulle intet yde for at få det EU-rødbedefarvede danske pas. Ja, selv om man havde adresse, hvor der er tremmer for vinduerne, var det ingen hindring for at få et dansk statsborgerskab.

I de sidste 10 år op til systemskiftet i 2001 blev der brugt for mere end 300 mia. kr. på at behage de fremmede og indrette samfundet efter deres krav. Også kaldet integration. Hvis det er en berigelse, så er det i givet fald en dyr og uanstændig berigelse.

Et beløb som 300 mia. er et vanvittigt stort beløb, som der kunne have været skabt rigtigt meget velfærd for i vort samfund. Men det havde jo slet ikke Socialdemokraternes interesse at bruge pengene på ældreomsorg, skoler, nedslidt infrastruktur, afvikling af gæld osv.

I stedet var indsatsen stor for at berige Danmark med mennesker, der sværger til en middelalderlig kultur og en religion, som slet ikke er forenelig med det danske samfund og derfor i sagens natur var dømt til at give problemer.

Generelt er disse muslimer jo ikke interesseret i Danmark og ikke i at blive integreret. Det har vi netop fået et klart bevis for, når 5-7000 muslimer har opholdt sig i længere tid i Libanon.

De har jo været nede og boltre sig i et samfund med den kultur, som de holder så meget af, og et samfund opbygget omkring den religion, som styrer hele deres tilværelse.

Det er blevet en selvfølge, at vi skal indrette os efter deres kulturelle og religiøse behov. Og hvem har så det store ansvar for, at det er kommet så vidt? Den ære tilkommer i høj grad Socialdemokraterne.

Jeg vil derfor gerne spørge Maiken Baagøe, hvilken berigelse tilstrømningen af muslimer har givet Danmark? Og hvad har vi fået for de mange milliarder? Det er endnu ikke lykkedes DF at finde nogen form for positiv berigelse. Men vi venter spændt.

Nu har de danske skatteydere så igen velvilligt trådt til og hentet den muslimske skare til Danmark, ja, selv danskerhaderen Ahmed Akkari har vi fragtet hertil. De var øjensynligt meget lykkelige for atter at betræde dansk jord. Fordi de elsker Danmark, det danske flag og fordi de fra nu af vil indordne sig efter det danske samfunds regler og kultur? Jeg har min stærke tvivl.

Vagn Erichsen, Læssøegade 65, 1., Odense M, er formand for Dansk Folkeparti Odense.

S er danmarksfjendsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce