Integration. Pest, kolera eller omskæring


Integration. Pest, kolera eller omskæring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Finn Møller-Olsen, Klosterbakken 20 F, 1. tv., Odense C
Billede
Synspunkt. 

Ifølge de nyeste tal fra FN er der nu over 65 millioner flygtninge i verden. Det svarer til Frankrigs eller Storbritanniens befolkningstal. Langt den største del kommer fra muslimske lande i Mellemøsten og Nordafrika. Hvis de alle blev tildelt asyl, hvorledes ville Europa så komme til at fungere? 

Nu, da racismeparagraffen sandsynligvis fjernes fra dansk lovgivning, tør jeg godt påstå, at islam umuliggør integration i Vesten af disse mange millioner mennesker. I statistikkerne skelnes ikke mellem flygtninge og migranter eller deres religiøse baggrund, men erfaringerne viser, at det er muslimerne, der er årsag til de fleste samfundsproblemer. De har i årtier haft religiøse borgerkrige i deres egne hjemlande. Og i det kristne Europa, som de nu flygter til, mangler de integrationsvilje og forårsager arbejdsløshed, parallelsamfund, kvindeundertrykkelse, dårlig ungdomsuddannelse, ghettodannelser, bandekriminalitet og terrorangreb. Islam er ikke fredens religion, men en stærk politisk bevægelse, hvor sharia som udgangspunkt er overordnet al menneskeskabt lovgivning. Derfor er det så svært for muslimer at integrere sig i de frie vestlige retssamfund.    

Ser man fremtiden alene gennem pessimistiske briller er der to scenarier for Europa. 

Det ene er, at islam sejrer og erobrer Europa med barnevogne og hjælp fra de håndjern, som vi i civilisationens og menneskerettighedskonventionernes navn har lagt os selv i. Vi tvinges til at konvertere til islam, og Europa bliver muslimsk. Europariget falder ligesom Romerriget. Muslimernes sejr bliver en pyrrhussejr, for islam kan næppe håndtere den vestlige verdens teknologi og økonomi. Der er jo kun en begrænset mængde olie i Europa. Det vil betyde en verdensomspændende recession, hvor Kina, Japan og måske USA vil være de eneste nationer i økonomisk fremgang. Det andet er, at Europa vælger nazisternes "Endlösung" og kræver, at alle muslimer i den vestlige verden får valget mellem at konvertere til kristendommen eller blive tvangsforflyttet til Mellemøsten eller andre muslimske områder.

Det betyder, at moskeerne nedlægges og imamerne udvises. Det bliver forbudt at bære slør, burka, tørklæder og kjortler. Halalslagtning forbydes. Der er ligeberettigelse mellem mænd og kvinder, og alle kvinder skal ud på arbejdsmarkedet. Ingen specielle kvindedage i svømmehaller, og ægteskab med mindreårige eller nært beslægtede er forbudt. 

Ak ja, pest eller kolera. 

Endelig er der godhedsprofeterne scenarie. Vi skal lytte til Enhedslisten og De Radikale og håbe på, at integrationen nok skal falde på plads helt af sig selv, så Europas muslimer og kristne vil leve i fredelig, respektfuld samdrægtighed, med gensidig kulturel berigelse og økonomisk fremgang for alle. 

For at dette skal gå i opfyldelse, må der i integrationens navn sluges et par kameler. Zenia Stampe og Sofie Carsten Nielsen må kun optræde offentligt i burka, og Morten Østergaard bør lade sig omskære og anlægge et længere og endnu mere forpjusket fuldskæg.

 

 

Integration. Pest, kolera eller omskæring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce