Tid til fornyelse: Svendborg Idræts Samvirke foran navneændring

Idrætsforeningernes paraplyorganisation Svendborg Idræts Samvirke skal have nyt navn. Arkivfoto: Michael Bager

Tid til fornyelse: Svendborg Idræts Samvirke foran navneændring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idrætsforeningernes paraplyorganisation Svendborg Idræts Samvirke skal have nyt navn. Det sker på repræsentantskabsmødet mandag. Tiden er løbet fra samvirkenavnet, lyder det fra formanden.

Svendborg: Snart er navnet på idrætsforeningernes paraplyorganisation i Svendborg historie. Mandag aften er der repræsentantskabsmøde, og her er der lagt op til, at man lægger det gamle navn i graven og erstatter det med et nyt.

Det afslører Preben Juhl Rasmussen, der er formand for det, der formentlig kun kort tid endnu kaldes for Svendborg Idræts Samvirke (SIS).

- Vi vil gerne følge med udviklingen, og vi synes, at det der med at hedde "Samvirke" er blevet lidt støvet og gammeldags, siger formanden.

Fremover skal organisationen i stedet hedde "Sport og Idræt i Svendborg", og det er der særligt en praktisk grund til, forklarer Preben Juhl Rasmussen.

- Vi har drøftet det et par gange i bestyrelsen i løbet af året og er kommet frem til det navn. Det betyder, at vi kan bibeholde de tre bogstaver SIS, siger han og tilføjer, at to tredjedele af medlemmerne skal godkende forslaget på mandag, inden navneændringen kan træde i kraft.

Valg og oplæg

Udover at ændre navnet på organisationen er der valg til SIS-bestyrelsen.

Formanden er ikke på valg, men det er syv af de menige medlemmer, ligesom der i år skal findes to nye suppleanter.

- En af vores suppleanter er gået ud i utide. Så den plads skal vi finde en afløser til plus en ekstra suppleant, forklarer Preben Juhl Rasmussen.

Aftenen byder desuden på tre oplæg. Først ved byens borgmester, Bo Hansen (S), derefter de to nye projektledere for Svendborg Sportsfestival, Jesper Nøhr Bertelsen og Martin Brems, og til sidst projektleder Mikkel Harritslev, der giver en orientering og aktuel status på forberedelserne af landsstævnet i 2021.

Repræsentantskabsmødet finder sted i rådhuskantinen fra klokken 18.00.

Tid til fornyelse: Svendborg Idræts Samvirke foran navneændring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce