Svendborg Eliteråd udvides

Svendborg Eliteråd, der fastlægger og understøtter rammerne for elite- og talentudviklingen i Svendborg Kommune, bliver udvidet. Det betyder blandt andet at sportsklubber som Thurø Sejlklub og Motorcykel Clubben Svendborg vil have faste repræsentanter i rådet. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Svendborg Eliteråd udvides

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eliterådet, der blandt andet fastlægger rammerne for elite- og talentudviklingen i Svendborg Kommune, udvides. Fremover vil alle prioriterede sportsgrene i Svendborg være repræsenteret i rådet.

Svendborg: Der skal stilles ekstra stole frem, næste gang Svendborg Eliteråd har møde. En reorganisering betyder nemlig, at rådet, der blandt andet har til opgave at understøtte, koordinere og fremme elite- og talentudviklingen idrætsklubberne rundt om i kommunen, bliver udvidet med et par pladser.

Udvidelsen sker efter eget ønske. Eliterådet har hidtil bestået af repræsentanter fra uddannelsesinstitutioner, Den Sydfynske Idrætsklynge, Svendborg Idræts Samvirke, Svendborg Erhvervsråd, Team Danmark, administrationen i Svendborg Kommune, en repræsentant fra Kultur- og Fritidsudvalget samt en elitekoordinator.

Og så har det været sådan, at der har siddet to repræsentanter fra de prioriterede klubber, som tæller GOG, SfB, Svendborg Badmintonklub, Svendborg Svømmeklub, Motorcykel Clubben Svendborg og Thurø Sejlklub.

Fremover vil det dog være sådan, at samtlige af de klubber vil have en person siddende i eliterådet. Forventningen er, at det vil give et tættere samarbejde mellem klubberne, og at det i højere grad vil gøre det muligt for Eliterådet at tilgodese alle prioriterede klubbers interesser.

Udvidelsen blev behandlet og godkendt på seneste møde af Kultur- og Fritidsudvalget, hvor formand Lars Erik Hornemann (V) samtidigt blev udpeget som udvalgets repræsentant i eliterådet. (heng)

Svendborg Eliteråd udvides

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce