SfB gentager succesen: Topklubber sender talenter på sydfynsk græs

SfB er på søndag vært for stort U12-stævne, der får deltagelse af storklubberne AGF, FC Midtjylland, Brøndby, Sønderjyske, OB og FC Nordsjælland. Arkivfoto:Jens Wognsen

SfB gentager succesen: Topklubber sender talenter på sydfynsk græs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nogle af landets bedste U12-fodboldspillere indtager søndag kunstgræsbanerne på SfB's klubanlæg. Udover de sydfynske værter har klubber som OB, FC Midtjylland og Brøndby meldt deres ankomst til stævnet.

Svendborg: Den sydfynske fodboldklub SfB gentager en succes fra sidste år, når den på søndag er vært for et stort anlagt træningsturnering for hold med årgang 2006-spillere - et stævne, der først så dagens lys i 2017.

Og præcis som sidste gang har flere af landets absolutte topklubber deres ankomst. Heriblandt de tre klubber, der tilfældigvis topper den danske Superliga i øjeblikket FC Midtjylland, Brøndby og FC Nordsjælland.

SfB-træner Morten Strange forklarer, at det har været relativt nemt at lokke de store klubber til at sende deres bedste U12-spillere til stævnet på Sydfyn.

- Det har det, fordi stævnet fik så god kritik sidste år, så når vi kontaktede de store klubber, var de klar med det samme, siger Morten Strange, som sammen med Kenneth Abrahamsen har roret for SfB's årgang 2006.

Træneren fortæller, at klubber kommer til stævnet på grund af det høje niveau, som man kan præstere.

- Det er de rigtige klubber, der deltager i det her. Os selv inklusive. Det handler om, hvor fodboldfagligt dygtige spillerne er, og det er spillerne i SfB, og derfor kommer klubberne gerne herned, siger Morten Strange.

- Det giver i det hele taget et kæmpe boost til klubben, at vi kan gøre sådan noget her. Det er en blåstempling af det arbejde, vi laver i hverdagen. Det er super fedt for sydfynsk fodbold, at vi kan præsentere et felt som det her, tilføjer han.

Et par nye navne

Udover de førnævnte klubnavne og værterne fra SfB deltager fynske OB med et hold. Det samme gør AGF, Sønderjyske og B93.

De sidste to hold er nye i forhold til sidste år, hvor SfB i øvrigt gik hele vejen i finalen. Det er også målet i år, medgiver Morten Strange.

- Vi går altid efter at vinde, men alle holdene i turneringen er sindsygt stærke, så det bliver svært, siger træneren.

Stævnet spilles søndag på kunstgræsbanerne ved Hellegårdsvej. De indledende kampe begynder klokken 10, mens finalen er beregnet til at begynde klokken 15.15.

Klubberne er inddelt i to puljer med hver fire hold, hvor alle møder alle.

SfB gentager succesen: Topklubber sender talenter på sydfynsk græs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce